Oriongatan 3c Tavleliden

Pris

2 995 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Fastighetsbeteckning: Lejonet 1
Typ: Radhus
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 104 kvm
Tomtarea: 153 kvm
Byggår: 2014
Byggnadstyp: 2-plan

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 24 965 kr/år.
Uppvärmning: 9 365 SEK/år.
Samfällighetsavgift: 15 600 SEK/år.

I samfällighetsavgiften ingår kostnader för V/A, snöröjning, renhållning och carportplats.

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 2285000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Taxeringsvärde byggnad: 1732000 SEK
Taxeringsvärde mark: 553000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 2014
Pantbrev finns. Totalt belopp: 1887000 SEK.

Tomt

Tomtarea 153 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-01-24)
Rättigheter-förmån: Officialservitut Tillträde(4 st)
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Lejonet GA:1, Umeå Lejonet GA:2, Umeå Lejonet S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Tavleliden Gavelradhus

Välkommen till Tavleliden och detta så gott som nybyggda gavelradhus i toppskick! Fyra rum och ett stilrent HTH-kök fördelas på två plan med mycket fina materialval, genomgående ekparkettgolv och dubbla badrum Tre rymliga sovrum varav ett med walk-in-closet! Härliga uteplatser som erbjuder sol hela dagen. Låga driftkostnader med frånluftvärmepump och vattenburen golvvärme i hela entréplan. Carportplats i länga! Barnvänligt område nära till Sagotjärnen och dess lekpark, skog, natur, Nydalasjön och förskola.

Läs mer...

Beskrivning

Välkomnande entré med svart keramik på golv till möblerbar hall med ljusa väggar och smakfull fondtapet. Gott om avhängningsplats samt garderober med bra förvaring. Genomgående ljusa ytskikt och fräscht parkettgolv med golvvärme löper genom samtliga rum som skapar en enhetlig känsla. I anslutning till entrén finns trivsam uteplats som har nedfälld blomlåda som har planteringar med tujor och vitt grus. Här kan ni njuta av förmiddagssol och hela uppfarten är snyggt stenbelagd och ni rymmer enkelt en större bil om så önskas. Här finns även ett förråd.

En halvvägg separerar hall från kök och bidrar till ett ljust och luftigt intryck.

Köket har luckor i sober, vit nyans med arbetsbänk i grått. Vitt kakel på vägg och integrerad belysning i underskåpen som ger läckert sken och extra karaktär. Komplett maskinpark bestående av inbyggnadsugn, spishäll och fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Plats för matgrupp intill två ljusalstrande fönster med förmiddagssol

Rakt fram från hallen disponeras vardagsrummet med stora fönsterpartier som fyller rummet med ljus. Här finns utrymme att möblera med både soffa och matgrupp. Utgång till den fina trädgården, belagd med lagom stor gräsmatta och högt staket på ena sidan samt ett chockladkörsbärsträd och väl uppvuxen och tät måbärshäck som delar av mot grannen. Här har ni fin uteplats med nedfälld belysning och planteringar av tujor i nerfällda blomlådor. Snygg terrassmarkis i grått i mycket bra kvalitet.

Badrummet på entréplan är modernt inrett med samma svarta keramik som återfinns i hall för ett fint rumssamband samt vitkaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod i vitt och spegelskåp, en tvättmaskin och torktumlare samt dusch med glasväggar.

Från inre hall nås trappen till övre plan och här har ni ett fönster som ger trappen extra ljus insläpp. Övre plan disponerar tre sovrum samt ett badrum.

Likt badrummet i entréplan har även det på övervåningen vitkaklade väggar och svart matta på golvet. Wc, handfat med kommod samt dusch med glasväggar.

Husets tre sovrum är mycket rymliga och erbjuder plats för säng och övrigt möblemang. Ett av sovrummen är extra generöst tilltaget i storleken och inrymmer praktisk walk-in closet med mindre fönster som släpper in ljus.

Läs mer...

Bilder

Karta

Oriongatan 3c
907 52 Umeå Se en större karta på Google Maps