Budgivning pågår

Björnvägen 120 Marieberg

Pris

3 345 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Fastighetsbeteckning: Ormslån 34
Typ: Radhus
Rum: 6
Sovrum: 5
Boarea: 130 kvm
Biarea: 85 kvm
Tomtarea: 194 kvm
Byggår: 1978

Renoveringar

2008 Wc bottenplan renoverad
2009 Nytt yttertak med nya vindskivor och takstolar framsida
2015 Diskmaskin, Miele
2016 Stammarna spolades
2018 Kyl, frys bytt
2018 Nytt goolv och väggar i köket
2018 Ventialtionen är rengjord och injusterad

Byggnadssätt

Grund: källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Taktegel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband finns . Risknet 249kr/mån.

Övriga byggnader

Varmgarage finns samt carport med motorvärmare

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 44 990 kr/år.
El: 10 190 SEK/år.
Samfällighetsavgift: 34 800 SEK/år.

I samfälligheten ingår inkl fjärrvärme, kall- och varmvatten, sophantering och snöröjning samt kabeltv. Avräkning på värme och varmvatten en gång/år.

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 2238000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Taxeringsvärde byggnad: 1545000 SEK
Taxeringsvärde mark: 693000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 1981
Pantbrev finns. Totalt belopp: 1700000 SEK.

Tomt

Tomtarea 194 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan (1977-06-28)
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Ormslån GA:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Marieberg Radhus med perfekt solläge!

Välkommen till Marieberg och detta rymliga och fräscha radhus i tre plan plus källare perfekt för den stora familjen. Perfekt läge med uteplats och trädgård i väster som vetter mot grönområde. Gångavstånd till handelsområdet på Mariedal, skola och dagis samt Stadsliden med dess rekreation. Goda kommunikationer till Universitet, NUS och Umeå centrum.

Välkommen att kontakta mäklare sara@boporten.se för intresseanmälan!

Budgivning

Budgivning pågår.


Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i en rymlig oh välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för kläder och skor. Här ligger ett grått klinkergolv med golvvärme.Ljusa väggar med mönstrad fondvägg.

Från hallen når ni wc inredd med gråmelerade matta och ljusa väggar. Här finns wc, tvättställ med spegelskåp.

Rakt fram från hallen når ni det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här har ni stora inredningsmöjligheter med plats för både soffhörnan och det stora matbordet. Stora härliga fönster ger ett härligt ljusinsläpp samt utäng till uteplatsen och trädgården med bästa solläge. Perfekt läge som vetter mot grönområde.

Det trivsamma köket når ni från hallen och har fint utsikt mot framsidan av huset. Köksluckor i björk med bänkskivor i svart granit som matchas med kakel i blått under skåpen. Maskinparken som erbjuds är hel kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ung samt fläkt. Här ligger ett vit laserat laminatgolv och väggarna är ljusa.

Den vitmålade trappen leder oss vidare upp till andra våningen. Här når ni rymlig hall inredd med laminatgolv i ek som fördelar balkong och tre rymliga sovrum alla är inredda med laminatgolv och ljusa väggar med moderna fondtapeter.

Badrummet är helkaklat med blå klinker, golvvärme och vitkaklade väggar med inslag av blått. Här finns dusch med glasväggar, wc och tvättställ med snygg inredning i björk och matchande spegelskåp.

Den fina vitmålade trappen leder oss vidare till tredje våningen som är inrett med stort charmigt sovrum med takkupa. Här ligger ett laminatgolv i ek och väggarna är ljusa.

I direkt anslutning till sovrummet finns rymlig klädkammare.

Källarvåningen känns ljus och fräsch inrett med stort allrum som är inrett med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns stora möjligheter för varierad möblering.

Rymligt helkaklat badrum som har klinker, golvvärme i brun nyans och vitkaklade väggar. Här finns badkar med bubbelfunktion, duschkabin och bastu samt wc och tvättställ med skåp och spegel.

Läs mer...

Bilder

Karta

Björnvägen 120
906 43 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Marieberg

Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.