Ostvägen 67A Ersboda

Pris

1 375 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 435 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,internet
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 81,5 kvm

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband2.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

P-plats med motorvärmare. 160 kr/mån.
Kallgarage. 350 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 212323001-0125 i Riksbyggen, Brf. Hömyran.
Förening
Andel i föreningen: 0,58%.
Andel av årsavgiften: 0,58%.
Bostaden är inte pantsatt.

Övriga utrymmen

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Hömyran

Föreningen äger fastigheten Tråget 2. På fastigheten finns 12 byggnader med 163 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1984-85. Fastighetens adress är Ostvägen 1-71.

Det finns 163 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Ersboda » 3:a med radhuskänsla!

Trivsam och gemytlig 3:a om 81 kvm med egen ingång i markplan! Delvis renoverat kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till balkong samt två, rofyllda sovrum. Helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter. Gott om förvaring via klädkammare.

Välmående förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen. Perfekt beläget med goda kommunikationer, fina grönområden och stort serviceutbud inom promenadavstånd.

Läs mer...

Beskrivning

Radhuskänsla! Välkomnande entré i markplan till hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och klädkammare. En trappa upp disponeras lägenhetens övriga utrymmen.

Hemtrevligt kök med fantastiska ytor för såväl förvaring som tillberedning av mat! Maskinparken består av fullstor kyl och frys (-18), spis med häll och fläkt. Här finns plats för rymligt matbord intill fönster med fin utsikt över den lummiga innergården.

Helkaklat badrum som går i klassiska, tidlösa färger och är försett med golvvärme. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasdörrar. Badrummet är även utrustat med egen tvättmaskin - allt för att förenkla vardagen!

Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder lättmöblerade ytor. Här finns det plats för både soffgruppen och matsalsbordet om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter mot grönska och badar i solljus.

Lägenheten har två välfördelade sovrum - placerade på varsin sida om trappen. Rofyllda sovrum där golvytorna pryds av ljusa plastmattor som ramas in av tapetserade väggar. Sovrum 1 är försett med två garderober.

Läs mer...

Bilder

Karta

Ostvägen 67A
906 26 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).