Castorgatan 17 Tavleliden

Pris

5 295 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Fastighetsbeteckning: Rigel 4
Typ: Friliggande villa
Rum: 8
Sovrum: 4 (Kan göras om till 6)
Boarea: 211 kvm
Tomtarea: 1172 kvm
Byggår: 2019
Byggnadstyp: 1 ½ plan

Byggnadssätt

Grund: Isolergrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel (kan välja liggande panel)
Takbeklädnad: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster, aluminium
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt
Avlopp: Kommunalt
Uppvärmning: Nibe frånluftsvärme pump

Bilplats

Garage på ca 30 kvm och carport

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 24 700 kr/år.
El: 6 500 SEK/år.
Uppvärmning: 10 500 SEK/år.
Renhållning: 1 200 SEK/år.
Vatten och avlopp: 6 500 SEK/år.

Driftkostanden är enligt scahblon

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 635000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Taxeringsvärde mark: 635000 SEK
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
Värdeår: 2019
Pantbrev finns. Totalt belopp: 900000 SEK.

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-01-24)

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Tavleliden Villa

Välkomen till Tavleliden och denna nybyggda villa under uppbyggnad med fantastisk planlösning som håller mycket hög klass på alla materialval. Högt i tak och höga fina fönster samt ryggåstak med 4 meters takhöjd på övre plan. Perfekta huset för den stora familjen med sina 211 kvm. Bästa solläge med uteplats i sydväst läge! Garage och carport

Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i en välkomnande och praktisk hall med gott om plats för avhängning samt plats för flertalet garderober. Här ligger klinkergolv i er smak, golvvärme samt tapetserade väggar i valfri kulör. Vattenburen golvvärme finns på nedre plan och radiatorer på övre plan. Från hallen når ni trappen upp till övre plan.

Den inre hallen som går i vinkel och leder oss vidare genom husets alla rum har parkettgolv i valfri kulör som löper vidare genom hela huset och ger ett bra helhetsintryck. Alla väggar är tapetserade i valfri kulör och här finns möjlighet till fondtapeter om så önskas.

Till vänster i hallen når ni husets första badrum som är helkaklat i valfri kulör och inrett med tvättställ med snygg kommod och matchande spegelskåp, wc och dusch med glasvägg.

Mitt emot badrummet har ni ett rofyllt sovrum på hela 14 kvm inrett med garderober.

Rakt fram från hallen har ni ett ljust och luftigt matrum med gott om plats för det stora matbordet. Matrummet är så luftigt så ni kan enkelt göra ett sovrum av ena delen om så önskas.

Innanför matrummet har ni det trivsamma och rymliga köket med plats för stor köksö som tillval om så önskas. Snygga skåpluckor i valfri kulör med laminatbänkskivor och kakel under skåpen. Maskinparken består av hel kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt induktionshäll. Här finns gott om arbetsytor för den som gillar att arbeta i köket. Från köket når ni uteplatsen och tomten med sol hela dagen.

Stort vardagsrum med högt i tak och höga fina fönsterpartier som ger en härlig ljus och rymd. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården. Här kan ni välja till full takhöjd som tillval om så önskas. (extra kostnad)

Vi kommer upp till övre plan och slås direkt av rymden och den härliga takhöjden med ryggåstak på hela övre plan. (4 meter i tak) Stort och luftigt allrum med stora inredningsmöjligheter.

Från allrummet når ni husets andra badrum, helkakalt i valfri kulör och inrett med fin kommod och matchande spegel samt wc, dusch och badkar om så önskas som tillval.

På övre plan finns även möjlighet till ytterligare tre (fyra går att få) sovrum i bra storlek om så önskas alternativt två sovrum och helt öppen ner till vardagsrummet. Här har ni möjlighet att påverka och välja det som passar just er situation och familj.

Läs mer...

Bilder

Karta

Castorgatan 17
907 52 Umeå Se en större karta på Google Maps