Älvans väg 158 Tomtebo

Pris

1 295 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 155 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Boarea: 73 kvm

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbudet av tv-kanaler direkt via tv-jacket ingår. Föreningen har även tecknat gruppavtal för Digital-tv Medium 8 favoriter. Det innebär att bostadsrättshavaren får en digitalbox och själva kan välja ut sina 8 favoritkanaler.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband 2.

Uteplats

Rymlig altan

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats. 150 kr/mån.
Carportplats. 200 kr/mån.
MC-plats 200kr/mån
Separat kö till parkering

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3 i Riksbyggen, Brf Nornan.
Förening
Andel i föreningen: 0,66%.
Andel av årsavgiften: 0,66%.

Övriga utrymmen

Lägenhetens förråd finns på vinden.

Inom BRF Nornan finns många faciliteter för medlemmarna. På Älvans väg 148 finns en stor bastu med trivsam relax och duschutrymme. Även ett gym med flera fösnter finns på samma adress. Längst upp i huset på Älvans väg 158 har föreningen en samlingslokal som rymmer 50 personer och kan hyras av föreningens medlemmar. För gäster finns även en gästlägenhet för uthyrning. Kan hyras för 150 kr/natten. Det finns även 4 tvättstugor samt grovtvättstuga. Hobbyrum finns på Älvans väg 82 och inrymmer pysselrum, mållarrum samt träslöjdsrum. Cykelförråd finns belägna i två av källarna inom föreningen.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf Nornan

Föreningen har bytt fönster och altandörr 2018

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo - Helrenoverad 2:a i markplan

Välkommen till denna stora 2:A på hela 73 kvm i markplan med härlig uteplats. Hela lägenheten är renoverad med helt nytt kök, nya golv och väggar samt delvis renoverat badrum med kakel och klinkers. Stabil förening med stor innergård, gym, bastu och relax. Lägenheten ligger praktiskt belägen nära busshållplats med busslinjer mot NUS, universitetet samt city. Man har även gångavstånd till omtyckta Nydalasjön.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna helrenoverade markplanslägenhet med stor och härlig altan.

Här stiger du in i ljus och rymlig hall med vita målade väggar och ett nytt parkettgolv. Här finns möjlighet att ställa in garderober för att få extra förvaring. Från hallen nås också klädkammare som inretts till walk-in closet.

Rakt fram från entrédörren ligger köket som helrenoverats 2018. Ekparkettgolv och vita målade väggar. Vita luckor som bryts av med ett rött kakel mot den mörka bänkskivan. Köket har bra med förvaring i skåpen samt goda tillagningsytor. Maskinparken består av spishäll, inbyggnadsugn, Micro, fläkt, integrerad diskmaskin samt hel kyl och frys. Matplatsen är placerad framför fönstret och inrymmer 4-6 personer. Från köket når man även lägenhetens trivsamma uteplats. På uteplatsen finns plats för både större matgrupp samt soffgrupp och planteringar.

Vidare i hallen ligger lägenhetens sovrum i behaglig storlek. Här finns plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Ekparkettgolv samt vita väggar och en fondvägg.

Längst in i hallen finner man vardagsrummet. Här finns stora härliga fönster för ljusinsläpp. Vita målade väggar med en fondvägg samt uppslipat parkettgolv. I anslutning till vardagsrummet har man byggt upp en vägg för att få ett extra förråd.

Badrummet är välplanerat med dusch med vikväggar i glas, tvättmaskin, wc-stol och ett stort badrumsskåp med kommod. Väggarna har vitt kakel och golvet har grått klinker.

Läs mer...

Bilder

Karta

Älvans väg 158
907 50 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.