Lagmansgatan 46 F Grubbe

Pris

1 495 000 SEK , Utgångspris

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 228 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Boarea: 65 kvm
Våning: 1 av 2

Renoveringar

2018 Trapphus är målat ,
2018 ny säkerhetsdörr
2017-2018 Proline är anlitad av bostadsrättsföreningen

2016 Nya trägolv hall, sovrum
2018 Ny våtrumsmatta på väggar i badrum
2018 Ny matta kök
2018 Ny VVS i badrummet badkar, tvätfat, wc-stol
2018 Tapetserat samtliga rum
2018 Nytt parkettgolv vardagsrum

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet:

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uteplats

Altan, läge söder.

Bilplats

47 garageplatser med eluttag. Går att hyra för 251 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
31 parkeringsplatser. Går att hyra för 127 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

24 timmars besöksparkering

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-3230-2-2-7 i HSB. Brf. Lövsågen.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 200 SEK/mån.
El: 200 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 1,07%.
Andel av årsavgiften: 1,07%.

Övriga utrymmen

Förråd finns i anslutning till lägenheten. I föreningen finns samlingslokal, cykelförråd och renoverad tvättstuga. Samlingslokalen går att hyra för 100 kr. Grillplatser finns på varje gård.

Bostadsrättsförening

HSB. Brf. Lövsågen

Bostadsrättsföreningen bildades 1969 och består av 84 lägenheter. Fastigheterna består av åtta stycken tvåvåningshus som ligger på Lagmansgatan 42 A-D, 46 A-F & 50 A-F, Västerhiske, i Umeås västra del. Västerhiske är ett naturskönt område med närhet till strövområden längs Umeälven. Här finns både förskolor och skolor på promenadavstånd.

Vår förening innehar gott om parkeringsplatser för både boende och gäster till respektive hus.
Brf Lövsågen äger 48 andelar i HSB Vind i Umeå Ek.

Telia som leverantör av bredband via fiber som också ger möjlighet till ip-telefoni. I hyran ingår bredband 100 mbit/s och digital-tv med kanalpaket lagom.

Välsorterade matvarubutiker finns inom 1 kilometers avstånd.

Det finns 84 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Grubbe - tvåa med egen uteplats i söderläge!

Ta chansen och förvärva denna trevliga tvåa i markplan med egen rymlig uteplats i söderläge. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med renoverade moderna ytskikt, rymlig hall och bra förvaring, fint kök och rymligt sovrum. Vardagsrum med två stora fönster ger generöst med ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen. Stabil förening med god ekonomi.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma marklägenhet med egen insynsskyddad uteplats i bästa söderläge på populära Lagmansgatan. Lägenheten är modernt renoverad med ljust tapetserade väggar och fina golv.

Du kliver in i en rymlig hall som har mörkt klinkergolv vid entrén. Här finns gott om plats för avhängning via hatthylla samt flertalet garderober för dold förvaring.

Hallen fördelar lägenhetens samtliga rum och har ett fint nytt trägolv till de ljusa väggarna.

Till vänster från hallen når man lägenhetens sovrum med plats för dubbelsäng samt extra förvaring. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ett trägolv. Här finns ett stort fönster som vetter mot innergården.

Längre fram till vänster i hallen ligger praktiskt arbetskök med gott om förvaring, diskbänk av plåt samt arbetsbänk i ljust laminat. Under köksskåp sitter ett vitt kakel. Vitvarorna består av delad kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt. Här finns ett fönster som ger ett härligt dagsljus samt utsikt mot innergården. Vid köket finns utrymme för matplats.

Lägenhetens rymliga och renoverade badrum har ljus våtrumsmatta på vägg (2018) och ljus matta på golv. Här finns wc-stol, tvättfat med skåp, spegel med belysning samt badkar. Här finns fönster som ger badrummet ett härligt ljus samt möjlighet till vädring.

Vardagsrummet har stora fönster i söder vilket ger rummet ett underbart ljus. Här finns utrymme för soffa och annat möblemang utan att det känns trångt. På golvet ligger ett fint parkettgolv.

Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen där man kan njuta av solen hela dagen. Här ryms matbord och solstolar, uteplatsen är perfekt för att bjuda familj och vänner på en lunch eller middag i solen.

Till lägenheten finns ett rymligt varmt förråd på samma våningsplan.

Möjlighet till snabbt tillträde

.

Läs mer...

Bilder

Karta

Lagmansgatan 46 F
903 60 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Grubbe

Här blandas gamla stall med moderna radhus under storväxta trädkronor. Här bor du stadsnära, men ändå lantligt. Grubbe erbjuder dessutom ett bra urval av skolor; Grubbeskolan (7-9) och Grisbacka skola (F-6) samt flertalet förskolor. Området angränsar till Grisbacka i öster, Västerhiske och Umedalen i väster och kantas av Umeälven i söder. Närheten till Umeälven ger möjlighet till bad, fiske samt de fina promenadstråken. Gångavstånd till välsorterad livsmedelsbutik.

Backenvägen, som sträcker sig genom hela Grubbe, är kantad av små livsmedelsbutiker, klädaffärer, bagerier och blomsteraffärer. Här hittar du även en och annan snabbmatsrestaurang. I de angränsande områdena finns dessutom stormarknader, byggvaruhus och möbelvaruhus, och tre kilometer österut hittar du Umeå centrum med fullskaligt utbud av butiker, restauranger, pubar och kulturliv.