Östra prinsgatan 28 Väst på stan

Pris

2 495 000 SEK

Ansvariga mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 7 074 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 122 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Digital tv. Ingår i månadsavgift.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgift.

Uteplats

Inglasad balkong med söderläge!

Bilplats

21 parkeringsplatser varav 5 gästparkeringar. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
20 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41 i Brf Risten.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 250 SEK/mån.
El: 250 SEK/mån.
Förening

Kostnaden för hushållselen är schablonberäknad.

Övriga utrymmen

Nyrenoverad tvättstuga. Två förråd. Övernattningsrum. Hobbyrum. Samlingslokal.

Bostadsrättsförening

Brf Risten

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Väst på stan 5:a

Välkommen till denna trevliga och välrenoverade femrummare på gaveln av huset belägen på lugn och trivsam gata bara några minuters gångväg från Umeå centrum. Här bor ni med närhet till älven och dess fina strandpromenad.

Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i rymlig och möblerbar hall i vinkel. Här finns gott om avhängningsmöjligheter för kläder och skor samt klädkammare. Här ligger ett laminatgolv i valnöt som löper vidare in till alla sovrum samt kök, vilket ger ett bra helhetsintryck.

Från hallen når ni alla fyra sovrum, varva två ligger vägg i vägg direkt till vänster i hallen. Båda sovrummen är inredda med moderna färgval och här finns garderober.

Till höger i hallen har ni wc som är inredd med ljus matta och fin tapet mönstrad med rosa rosor. Här finns wc, tvättställ med skåp i vitt och spegel.

Det tredje och största sovrummet ger ett rofyllt intryck och har gott om plats för dubbelsäng och här finns flertalet garderober. Ljusa väggar och smakfull fondvägg som matchas fint med golvet i valnöt.

Emellan det största sovrummet och det fjärde sovrummet finns praktisk klädkammare. Det fjärde sovrummet är tapetserad med randiga tapeter och även här finns garderober.

Den inre hallen öppnar fint upp till det ljusa och luftiga vardagsrummet och köket. Här ligger ett vackert parkettgolv i ek och väggarna är tapetserade i ljus nyans. Här finns stora inredningsmöjligheter med gott om plats för både soffhörnan och matbordet om så önskas. Idag finns en vägg uppsatt som delar av vardagsrummet och bildar ett arbetsrum. Denna är enkel att ta ner om så önskas.

Det nyligen renoverade köket är luftigt och ljust med stora härliga fönster samt utgång till stor inglasad balkong med bästa solläge. Vita smakfulla luckor med bänkytor i svart laminat som matchas med kakel i svart. Maskinparken som erbjuds är kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll och inbyggd ugn och mikrovågsugn samt fläkt. Här finns praktisk bardel som delar av köket mot matplatsen och ger gott om arbetsytor för den som gillar att arbeta i köket.
Rymlig och trivsam placerad matplats precis intill fönster och balkongen, vilket ger ljust intryck och fin utsikt.

Det smakfullt inredda badrummet är helkaklat med grå klinker, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns badkar, wc och tvättställ med snyggt skåp i vitt och spegel samt handukstork.

Läs mer...

Bilder

Karta

Östra prinsgatan 28
903 22 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Väst på stan

Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

I området finns mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Skolor och barnomsorg

Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).