Sandåkersgatan 5 Sandåkern

Pris

1 575 000 SEK , Utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 002 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 55 kvm
Våning: 4 av 4

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Tv: IP-tv. Grundutbud ingår.

Internet:

Internet: Bredband 100/100 ms.

Uteplats

Balkong, läge söder.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

22 parkeringsplatser. Kostar 350 kr/mån. Separat kö
31 carportplatser. Kostar 500 kr/mån. Separat kö
23 carportplatser med förråd. Kostar 600 kr/mån. Separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer A24SA i Brf. BoKlok Sandåkern.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 250 SEK/mån.
El: 250 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 1,06%.
Andel av årsavgiften: 1,06%.

Bostadsrättsförening

Brf. BoKlok Sandåkern

Föreningen äger fastigheten Barken 1. På fastigheten finns 5 byggnader som inrymmer totalt 78 bostadsrätter. Byggår 2016.

Föreningen har fört diskussion kring inglasning av balkonger.

Tillträde

Möjlighet till snabbt tillträde
Läs mer...

Sandåkern - Välplanerad 2.a med söderbalkong

Välkommen till Sandåkern och denna välplanerade 2:a på översta våningen med stor söderbalkong! Modern lägenhet från 2016 med stilfullt kök i öppen planlösning till rymligt vardagsrum. Genomgående laminatgolv i vitlaserad ek och härligt ljusinsläpp! Väl tilltaget badrum med kakel och egen tvättmaskin. Låg månadsavgift som ger bra boendekostnad, hiss finns i huset! Populärt och lugnt område med närhet till ett flertal livsmedelsbutiker, skolor, restauranger likväl som centrum och älven med dess fina promenadstråk. Busshållplats på gångavstånd med regelbundna direktlinjer till både NUS och universitetet. Möjlighet till snabbt tillträde.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till rymlig hall med stilrent laminatgolv i vitlaserad ek-effekt som är genomgående i hela lägenheten och ramas in av vitmålade väggar. Avhängningsplats och förvaring i form av hatthylla, garderob och praktisk klädkammare.

Rakt fram disponeras det väl tilltagna badrummet med vitkaklade väggar som matchas till praktisk, gråmelerad golvmatta. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod och spegel, dusch med glasvägg samt tvättmaskin. God belysning från infällda spotlights i taket.

Till vänster från entrén finner ni kök och vardagsrum i en modern och öppen planlösning.

Köket är välplanerat med gott om förvaring i skåp med smakfulla, vita luckor som matchas till grått kakel på vägg och bänkskiva i eklaminat. Härligt ljusinsläpp ges från det stora fönstret över arbetsytorna. Fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll och fläkt. Plats för ordentlig matgrupp.

Vardagsrumsdelen erbjuder trivsamma möbleringsmöjligheter med plats för soffa, tv-möbel samt övrigt möblemang. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönster samt balkongdörr helt i glas, som leder er vidare till balkongen. Läget på fjärde våningen ger en vacker utsikt över hustaken och fantastiskt många soltimmar under sommarhalvåret tack vare söderläget.

Från vardagsrummet disponeras sovrummet med väggar i blå kalkfärg som ger rummet ett rustikt och mysigt intryck. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt god klädförvaring i tre rymliga garderober.

Läs mer...

Bilder

Karta

Sandåkersgatan 5
903 51 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.