Loftvägen 7 D Tomtebo

Pris

1 295 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 866 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet samt parkering med el-stolpe
Rum: 2
Boarea: 48,6 kvm
Våning: 2 av 2

Renoveringar

2018 inredning klädkammare och renovering tvättstuga

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät, kostnad 76 kr/mån.(inräknat i månadsavgiften)

Internet:

Bredband. Hastighet: 200 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån (inräknat i månadsavgiften). Leverantör: Bredbandsbolaget.

Uteplats

Balkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 46 i HSB, Brf Bo Klok Tomtebo.
Förening
Andel i föreningen: 2,07%.
Andel av årsavgiften: 2,07%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1137 kr som betalas av Köpare.

Övriga utrymmen

Rymligt förråd i separat byggnad på gården

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Bo Klok Tomtebo
Det finns 42 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo - Trivsam 2:A i bra förening

Välkommen till denna trivsamma gavellägenhet med balkong i söderläge med sol från tidigt på morgonen med utsikt mot skogsdunge. Hela lägenheten är ljus och med en takhöjd på 260cm. Välplanerad planlösning med både rymlig klädkammare samt tvättstuga.
Lägenheten ligger ett stenkast från Nydalasjön opch dessa trevliga strövområden samt nära till universitetet, NUS och IKSU. Bra förening där allt ingår i månadsavgiften inklusive en parkeringsplats med stolpe

Välkommen på visning

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in denna trivsamma lägenhet 1 trappa upp.

Här kliver du in ljus hall med goda avhängningsmöjligheter samt 1 garderob för förvaring.

Rymligt badrum till vänster om entrén med vitt kakel och våtrumsmatta. Handfat med underskåp, wc, dusch, handdukstork och spegel. Här finns även ett fönster för ljusinsläpp samt vädring.

Vardagsrum och kök ihar en öppen och modern planlösning. Här finns stora härliga fönster som ger ett trevligt ljus. Köksluckorna går i viitt med rostfri diskbänk och vitt kakel. Kombinerad kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin (2011) och fläkt (2016). Ovan diskbänken finns ett fönster som ger en mycket trevlig känsla i köket. I köksdelen finns plats för matbord och i vardagsrummet en rymlig soffa. Härifrån når man lägenhetens balkong i söderläge med sol från tidigt på morgonen med utsikt mot skogsdunge.

I anslutning till köket ligger tvättstugan som fick en uppfrächning 2018. Här finns tvättmskin, arbetsbänk överskåp samt smart förvaring för städutrustning.

Sovrum med plats för dubbelsäng med rymlig klädkammare med smart förvaring. Klädkammaren renoverades 2018. Här inne ligger ett laminatgolv.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv.

Läs mer...

Bilder

Karta

Loftvägen 7 D
907 50 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.