Körsbärsvägen 2 Böleäng

Pris

2 895 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Fastighetsbeteckning: Stenfrukten 70
Typ: Radhus
Rum: 5 (Kan göras om till 6)
Sovrum: 3
Boarea: 148 kvm
Tomtarea: 250 kvm
Byggår: 1977

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Papp
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Hängrännor: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Kabeltv och Internet via samfälligheten.

Övriga byggnader

Eget garage i länga med ny port 2018.

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 34 970 kr/år.
El: 6 100 SEK/år.
Uppvärmning: 12 670 SEK/år.
Samfällighetsavgift: 10 800 SEK/år.
Vatten och avlopp: 5 400 SEK/år.

I samfällighetsavgiften ingår garage, sophämtning, snöröjning av allmänna ytor, kabeltv och bredband.
Kostnaden för vatten/avlopp är schablonberäknad.

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 2238000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Taxeringsvärde byggnad: 1481000 SEK
Taxeringsvärde mark: 757000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 1977
Pantbrev finns. Totalt belopp: 1290000 SEK.

Uteplats

Uteplats med kvällssol på framsidan.

Tomt

Tomtarea 250 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Stadsplan (1974-10-04)
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Stenfrukten GA:1, Umeå Stenfrukten GA:3

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Böleäng - Trevligt gavelradhus med stora ytor.

Välkommen till Böleäng och detta trevliga gavelradhus med bra läge i området. Huset disponerar kök, stort vardagsrum där det finns möjlighet att dela av för ytterligare rum om så önskas, tre väldisponerade sovrum samt allrum med utgång till balkong, badrum, gäst wc samt separat tvättstuga. Garage i länga samt bilplats och varmförråd. Ett mycket bra boende för barnfamiljen!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in i en ljus hall där du direkt möts av den öppna rymden som detta hus har. Hallen har en ljus tapet och mönstrad matta på golv. Här finns plats för avhängning med hatthylla och även garderober. Hallen går i vinkel och fördelar bottenvåningens utrymmen på ett trevligt sätt. Till höger från hallen ligger köket som har vita luckor, matchande kakel i vitt, bänkskiva i eklaminat och matta på golv. Här finns gott om arbetsytor och många skåp till förvaring. Maskinparken består av hel kyl och frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin.

Det rymliga vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket. Här finns det gott om plats för både den större soffan och matgruppen. Här finns även möjlighet att dela av rummet för ytterligare ett rum om behoven finns. På väggarna finns en ljust mönstrad tapet och golv i ekparkett. Många fönster ger ett härligt ljusinsläpp till hela rummet. Här finns även utgången till baksidan.

Praktiskt wc med matta på golv och vägg. Inredningen består av wc, tvättställ med kommod, spegel och väggskåp. Tvättstugan nås även den från hallen och har matta på golv och vägg. Här finns tvättmaskin, torkskåp och bra med arbetsytor. Praktiska hyllplan för förvaring.

Trappen leder oss vidare till övre plan som inrymmer ett större allrum, tre sovrum, badrum och klädkammare. Allrummet är rymligt och här finns det gott om ytor till samvaro. Alla sovrummen är i bra storlek och förvaring finns i alla rum i form av garderober. I det större sovrummet ryms både en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns även utgången till balkongen med utsikt över framsidan.

Badrummet har matta på golv och vägg i ljus nyans. Här finns wc, tvättställ, spegelskåp samt en duschkabin. Till förvaring finns ett större skåp.
Till extra förvaring finns även klädkammare inredd med klädstång och hyllor.

På framsidan finns det ett förråd vid entrén och en härlig uteplats. Här går det att sitta och njuta av sommarkvällarna i trivsam samvaro med familjen.
.
Välkommen till ett hus som måste upplevas!

Läs mer...

Bilder

Karta

Körsbärsvägen 2
904 36 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Böleäng

Böleäng är ett bostadsområde på den södra sidan om Umeälven, cirka 3 km från centrala stan med goda bussförbindelser.. Området är väldigt lugnt och nästan helt bilfritt. Här finns en blandning av småhus, hyreshus och bostadsrätter.

I närheten av Böleäng ligger de av umeborna mycket omtyckta Bölesholmarna, med badstrand och grillplatser mitt i Umeälven. Här kan du även hitta plats för fiske och fina promenad- och cykelstråk.

På Böleäng finns mataffär, kyrka, förskolor och vårdcentral. Böleängsskolan (F-6). Närmaste högstadieskola är Tegs centralskola. I området finns tre förskolor.