Skyttelvägen 30 Röbäck

Pris

1 595 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 425 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 3
Boarea: 77,5 kvm
Våning: 2 av 2

Renoveringar

2018 Helrenoverat badrum

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband 2.

Uteplats

Till lägenheten finns 2 balkonger. Den ena vid entrén där du kan njuta av förmiddagssolen. Från vardagsrummet når man den andra balkongen med eftermiddagssol.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

28 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
20 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 15 i Riksbyggen Röbäckshus 3.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 355 SEK/mån.
El: 355 SEK/mån.
Förening

Elen beräknad på ett rörligt avtal 81.84 öre/kwh

Andel i föreningen: 1,90%.
Andel av årsavgiften: 1,90%.
Inre reparationsfond är 5452 kr, kontrollerad tisdag 9 oktober 2018.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör 1 förråd, ett på ca 12 kvm.
Det finns bastu, festlokal, hobbylokal, gym, samlingslokal och tvättstuga.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Röbäckshus 3

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Röbäck 3:A - Trivsamt med 2 balkonger

Välkommen till Röbäck och denna ljusa och trevliga lägenhet i naturnära område. Bra planlösning med fräscht kök, helrenoverat badrum 2018, klädkammare och 2 st rymliga sovrum. Här finns även 2 trevliga balkonger där du kan njuta av solen hela dagen. Att bo i Röbäck är som att bo på landet men har ändå närheten till stan. Här är det närhet till förskola, skola, affär samt härlig natur och elljusspår. Goda kommunikationer i form av buss in till centrum.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till hall med avhängningsplats samt rymlig klädkammare/förråd. På golvet närmast entrén ligger ett klinkergolv och resterande del av hallen har parkettgolv. Väggarna har en ljus tapet. Utanför entrén finner ni en balkong med sol hela förmiddagen.

Entréhallen leder er vidare in till inre hall och kök till höger. Köket upplevs rymligt och ljust med stora fönsterpartier längst ena långsidan. Flertalet skåpar i vitt ger bra förvaringsmöjligheter. Under överskåpen finns ett svart kakel. Den maskinpark som erbjuds är hel kyl/frys, diskmaskin och spis. Matplats vid fönster ut mot gården. Parkettgolv och ljust mönstrade tapeter ramar in rummet.

Det trivsamma vardagsrummet finner ni till höger längre in i hallen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger en parkett. Här ryms både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni balkong med kvällssol.

Innanför vardagsrummet finns sovrum ett disponerat. Rummet ramas in av ljusa väggar och parkettgolv. Sovrum två finner ni rakt fram från den inre hallen. Rummet har parkettgolv och ljust tapetserade väggar.

Lägenhetens rymliga badrum finner ni i början av lägenheten till vänster i hallen. Helrenoverades 2018 med brun/bronsfärgad våtrumsmatta på golvet och kakel på väggen vid duschen. Här finns dusch, wc samt tvättställ med skåp.

Läs mer...

Bilder

Karta

Skyttelvägen 30
904 40 Röbäck Se en större karta på Google Maps

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.