Axtorpsvägen 5B Berghem

Pris

1 750 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 261 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 54,6 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Sappa. Ingår i månadsavgiften.

Internet:

Fast lina. Leverantör: RiksNet. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Balkong mot innergård med läge i sydost.

Bilplats

Garage: 22 platser. 185:-/mån. Separat kö
P-platser med motorvärmaruttag: 65 st. 155:-/mån. Separat kö
MC-platser i garage: 3 st. Separat kö
P-platser för gäster: 12 st.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 212309001-0005 i Riksbyggen Brf. Umeåhus nr 9.
Förening
Andel i föreningen: 0,76%.
Andel av årsavgiften: 0,76%.

Gårdsplats/innergård

Gård med grillplats.

Övriga utrymmen

Två egna förråd varav ett varmförråd i källare och ett kallförråd på vinden. Det finns även bastu, träningslokal, hobbyrum, övernattningsrum, cykelförråd, källarförråd, odlingslotter, samlingslokal, 2 tvättstugor och vindsförråd.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf. Umeåhus nr 9

Föreningen äger fastigheten Målet där 5 st flerfamiljshus byggdes mellan åren 1952-1954. Besök föreningens hemsida: http://www.umeahus9.se

» Byte lägenhetsdörrar
2008
» Renovering bastu
2010/-11
» Fönsterbyte
» Byte värmeväxlare
2011
» Föreningslokalen
» Tvättstugorna på Axtorpsvägen, nya maskiner
2013
» Nytt staket runt tomten
»Trapphusen Axtorpsvägen 5A-F
2014
» Avloppsrenovering
2015
» Ny gräsmatta, plantering av fler träd
» Radonmätt under gränsvärdet
2016/2017
Renovering av tvättstugor
Ombyggnation av överbyggnader trappnedgångar
2018
Takrenovering
Funtionskontroll av ventilation
Inom närmaste åren
Balkong renovering

Övrigt

Inflyttning kan ske i mitten på januari 2019.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Berghem » Ljus tvårummare med högt i tak!

Välkommen till en stilfull och ljus tvåa på Berghem med genomgående fina materialval. Köket har ett fint burspråk vilket ger en naturlig matplats vid stora fönster. Lättmöblerat och rymligt vardagsrum där både soffgrupp och matplats ryms utan problem. Kaklat badrum och en härlig balkong i strålande söderläge. Populärt område med närhet till universitet och sjukhus. Promenadavstånd ner till centrum. Stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till fin lägenhet med högt i tak och en luftig planlösning som ger ett ljust och fräscht intryck.

Rymlig hall med ljus matta på golv tillsammans med ljusa väggar. Här finns gott om plats för avhängning och en praktisk garderob. Hallen fördelar lägenhetens övriga utrymmen på ett trivsamt sätt.

Direkt till vänster ligger lägenhetens kök med den ljusa och naturliga matplatsen som placeras i det fina burspråket med stora härliga fönster. Köket är inrett med ljusa luckor till ett ljust kakel med bänkskiva i eklaminat. På golvet ligger en ljus matta och väggarna är ljusa. Här finns det gott om både arbetsytor och förvaring i skåp. De fina vitrinskåpen med belysning ger ett sobert intryck. Maskinparken består av spis med häll, fläkt, diskmaskin och en kombinerad kyl/frys. Här finns även ett skafferi med ventil och städskåp.

Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för både matplats, större soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Många fönster sprider ljus till hela rummet. Här är väggarna ljusa med en mörkare fondvägg och på golvet ligger ett vackert trägolv som ger en hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet finns även utgång till den härliga balkongen som ligger i sydostläge och har fin utsikt mot innergården.

Badrummet går i moderna färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. I badrummet finns wc, dusch, tvättställ med spegelskåp, väggskåp och tvättmaskin.

Sovrummet är ljust och i kombination med den högre takhöjden ger det en luftig känsla. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är vitmålade. Här finns gott om förvaring i inbyggda garderober.
Stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår!

Läs mer...

Bilder

Karta

Axtorpsvägen 5B
903 37 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).