Hissjövägen 34 Haga

Pris

950 000 SEK , Utgångspris

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 007 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 1
Boarea: 38,5 kvm

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband 2. 100 Mb

Uteplats

Uteplats, läge sydväst.

Bilplats

P-plats 1: Parkeringsplats. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 300 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2123330001020 i RIksbyggen Umeåhus 33.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 200 SEK/mån.
El: 200 SEK/mån.
Förening

ca 200 kr per månad

Andel i föreningen: 1,20%.
Andel av årsavgiften: 1,20%.

Övriga utrymmen

Det finns tre tvättstugor i Umeåhus Nr33 regi. Dessa ligger på markplan i 32:an, 36:an och 40. Alla är utrustade med två tvättmaskiner och en torktumlare.

Alla lägenheter har var sitt förrådsutrymme uppe på vinden. Ditt förråd har samma nummer som din lägenhet har.

Det finns två stycken soprum på området, dessa delas med vår grannförening Kruthornet.

I dessa sorterar Vi bland annat papper, kartong, plast, metall och glas till separata kärl. Även matavfall skall sorteras i separata papperspåsar, dessa finns att hämta i soprummen.

Bostadsrättsförening

RIksbyggen Umeåhus 33

Bostadsrättsföreningen Umeåhus Nr33 består av 68 lägenheter fördelade på tre huskroppar, varav ett tre- och två fyravåningshus. Husen byggdes under åren -92/93 av Riksbyggen och stod klar för inflyttning sommaren 1993. Stommen i husen är av betong och ytterväggarna är klädda med fasadtegel.

Som förvaltare för Brf Umeåhus Nr33, står Riksbyggen.

Husen ligger i den centrala stadsdelen Haga, med cirka tio minuters gångtid till Umeå centrum. Umeå centrum lockar med allt som en större stad kan erbjuda, shopping, kultur, en god bit mat, lokaltrafik, nattligt krogliv eller varför inte "en fika på stan".

Efter tio minuters gång mot OK/Q8- Parkvägen, så kommer vi till Gammliaområdet. Gammlia erbjuder allt från skidspår, badhus och fotbollsarena till julmarknader, museum och midsommarfirande.

Tar man gångtunneln under E4:an, så kommer man till Umestan Företagspark, före detta I20. I detta område finns bland annat Polishögskolan, konferenslokaler, Midgårdsskolan, Posten, restaurang och hunddagis.

Här på området ligger sommartid en fotbollsplan, som på vintern förvandlas till en hockeyrink, detta i kommunens regi.

Sammanfattar vi lägenheternas ljusa och öppna planlösning, det attraktiva läget, Riksbyggen som förvaltare och till sist Umeå stad, så har vi viktiga faktorer som gör boendet till ett nöje här på Hissjövägen 32, 34, 36, 38 och 40.

Det finns 68 lägenheter i föreningen.

Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla sina medlemmar.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Haga Universitetsnära 1,5 rok med egen uteplats!!

Välkommen till denna trevliga lägenhet om 1,5 rok.på Haga. Ni välkomnas in i ljus hall med fina förvaringsmöjligheter via garderober. Här finns generöst planerat badrum i ljusa toner. Vidare följer vardagsrummet i en ljus kulör och med plats för arbetsytor samt tv-hörna. Från vardagsrummet når ni köket som även det är i ett bra utförande med plats för mindre matbord. Ni finner även en sovalkov med dörr som inger en riktig sovrumskänsla. Genomgående trevlig lägenhet med bra planlösning. Här bor ni centralt på nedre Haga med promenadavstånd till centrum och endast 15 minuter med cykel till Universitetet och sjukhuset. Här bor du nära motionsspår och gym.

Möjlighet till snabbt tillträde

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta med sovalkov som har sovrumskänsla. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och ett ljust parkettgolv som löper genom samtliga rum.

Här kommer du in i ljus hall med goda förvaringsmöjligheter via garderober och hatthylla. Tre garderober ger gott om utrymme för dold förvaring.

Rakt fram från hallen finner ni det generöst planerade badrummet med våtrumsmatta på vägg och golv i ljusa toner, här finns wc, tvättfat med skåp, spegelskåp samt duschhörna med vikväggar.

Vidare in till höger kommer vi till vardagsrummet och köket som är ljust och rymligt. Stort fönster ger rummet fint ljus och här ryms soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet finner ni även utgång till den härliga uteplatsen med utrymme för möblering. Här kan ni njuta av eftermiddagssol.

Köket har vita luckor och grått kakel under överskåp. Bänkskivor i mörkt grått matcher fint mot det övrigt vita. Här finns gott om skåp för förvaring. Köket inrymmer spis med ugn, fläkt och delad kyl/frys.

Från vardagsrummet når ni sovalkoven som har fått dörr och har mer känsla av sovrum, här ryms säng och garderob.

En trevlig lägenhet till studenten eller första boendet!

Läs mer...

Bilder

Karta

Hissjövägen 34
903 45 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.