Sågställarvägen 9 Gimonäs

Pris

1 795 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 525 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 3
Boarea: 71,6 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften

Internet:

Bredband. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften

Uteplats

Rymlig balkong i bästa syd/väst läge

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplats. Går att hyra för 400 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5 i Gimoborg Gröngård.
Förening
Andel i föreningen: 3,62%.
Andel av årsavgiften: 3,62%.

Gårdsplats/innergård

Fin innergård med grillplats och kolonilotter (kolonilott ingår om man önskar).

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, kolonilott och varmbonat förråd.

Bostadsrättsförening

Gimoborg Gröngård

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Gimonäs - 3:A med härlig balkong i syd/väst

Välkommen till detta moderna boende i lugn och bekväm miljö, belägen i en blandad bebyggelse som passar såväl barnfamiljer, unga par som äldre. Lägenheten är modern och stilfull i sitt utförande. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och fint ljusinsläpp från två väderstreck. Kaklat och klinkrat badrum med golvvärme. Här bor du med gångavstånd till skog/natur och motionsmöjligheter, förskola/skola, kommunikationer samt Strömpilsplatsen med dess kompletta affärsutbud och älven som granne. Cykel och gångavstånd till Universitet och sjukhus.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till hall med praktisk klädkammare och avhängningsplats. På golvet ligger en fin parkett som enhetligt löper vidare in till lägenhetens samtliga rum, och ger en bra helhetskänsla.

Rakt fram öppnar det trivsamma köket och vardagsrummet upp sig i en integrerad och öppen planlösning, vilket ger fina sällskapsytor tillsammans med vänner och familj att umgås på. Stora fönsterpartier i väster ger fint ljusinsläpp. Köksinredningen går i klassiskt vitt med ljusgrått kakel under överskåp och grå laminatskiva till matbestyren. Man är även valt att använda sig av en köksö för extra tilllagningsytor samt förvaring. Spis och hel kyl/frys är kökets maskinpark. Vid fönster ut mot gården placeras rymlig matplats. Vardagsrumsdelen har utrymme för soffgrupp. Den solfyllda balkongen i väster nås från vardagsrummet.

Lägenhetens båda sovrum har bra planering och finns disponerade på var sida om vardagsrummet och köksdelen. Sovrummen har garderober.

Lägenhetens badrum är kaklat och klinkrat, vitt och grått, med golvvärme för bästa comfort. Dusch med duschväggar, tvättställ med tillhörande skåp, wc samt tvättmaskin och torktumlare är badrummets inredning.

Läs mer...

Bilder

Karta

Sågställarvägen 9
907 42 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Gimonäs

Gimonäs och dess mysiga villakvarter finner ni ca. 5 km sydost om Umeås centrumkärna. Här erbjuds direkt närhet till älven och naturen samtidigt som det finns mycket goda kommunikationer och ett brett utbud av butiker och affärer.

UTBUD
På gångavstånd längs älven återfinns Strömpilen, ett stort köpcentrum med bland annat Umeås största livsmedelsbutik.

Ålidhem centrum inrymmer två livsmedelsbutiker som sporrar varandra i en hälsosam rivalitet, här finns också restauranger, konditori och kiosk, frisör, blomhandel, datorbutik, post, apotek och krog.

SKOLOR
Carlshöjdsskolan (F-9) och Sofiehemsskolan (F-5).