Södra Ersmarksgatan 14 Haga

Pris

2 195 000 SEK

Planritning

Ansvariga mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 6 944 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv
Rum: 3
Boarea: 91 kvm
Våning: 2 av 3

Renoveringar

2017 » Nytt trägolv i hall och sovrum
Ny Stig Lindberg tapet i hall
Omtapetserat i sovrum och vardagsrum
Ommålat tak i större delar av lägenheten
Ny 3-dörrars garderob i hall
Ny ljudisolerad vägg i sovrum
Renoverat badrum med nytt badkar, ny toalett samt nytt handfat med skåp
Nya skjutdörrar i kök
Ny tvättmaskin
2015 » Byte av köksfläktar i alla lägenheter
» Byte av cirkulationspump
» Avlopp inspekterades och spolades
2014 » Nya ventilationsaggregat
Tilläggsisolerad vind

Uteplats

Balkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplats. En plats finns reserverad för köpare. Går att hyra för 499 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4 i HSB Brf Spjutet.
Förening
Andel i föreningen: 16,05%.
Andel av årsavgiften: 16,05%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr som betalas av Säljare.

Gårdsplats/innergård

I trädgården finns en fin gemensam uteplats med utemöbler, berså och bärbuskar. Möjlighet till egna odlingar i föreningens trädgård finns.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och sopbod. Alla lägenheter är utrustade med egna tvättavdelningar.
15kvm varmbonat och tapetserat vindsförråd.med separat dörr. Möjlighet att bygga en trappa från bostadsrätten till vindsförrådet finns, vilket isåfall utökar boendeytan.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Spjutet

HSB Brf Spjutet är en mycket vackert byggd bostadsrättsförening på nedre Haga, byggår 1992.

Övrigt

Närhet till centrala Umeå, 10min gångavstånd.
5 minuter promenad till järnvägsstationen med snabbtåg till Stockholm.
30 minuter promenad till Umeå Universitet och Umeå Universitetssjukhus.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Nedre Haga » Välplanerad 3:a i populärt område!

Ljus och rymlig gavellägenhet, i ett vackert trähus på nedre Haga, med 10 min gångavstånd till centrum och närhet till parker och fina strövområden. Bostaden håller hög standard med påkostat kök, genomgående parkettgolv, vardagsrum med burspråk, carport och mycket stort varmförråd m.m. Mycket god ekonomi i stabil förening.
Välkomna!

Läs mer...

Beskrivning

Redan i fastighetens entre är intrycket representativt, ljust och rymligt. I lägenheten möts man av en stilsäker hall med nytt trägolv, en ny, vit 3-dörrars garderob för skoförvaring och förvaring av ytterkläder, en vit Stig Lindberg tapet och vitmålat tak. I hallen finns även dörr till större klädkammare med städskåp.

Lägenheten har genomgående parkettgolv, nya vita dörrar med nya handtag, vitmålade tak och vita tapeter.

I anslutning till hallen finns ett stort funktioneellt, fint badrum med tvättavdelning, rostfri bänk, tvättho med kran för handtvätt, tvättpelare med större tvättmaskin (2017) och torktumlare. Badkar, toalett och handfat är nya.

Rakt fram i hallen finns en dörr till vardagsrum med matplats i ett stort, vackert burspråk mot söder.Vardagsrummets stora fönsterpartier i två väderstreck ger bostaden ett härligt ljusflöde och den öppna planlösningen bidrar till en luftig och inbjudande känsla.

Till vänster om vardagsrum och matplats ligger köket. Detta kan avgränsas mot de övriga rummen med nya,vita, stängbara skjutdörrar.Köksinredningen håller hög kvalitet med bänkskivor i sten, infälld spotlightbelysning, fullstor kyl och frys i rostfritt, induktionshäll med bred rostfri kåpfläkt samt ugn och micro i högskåp.

Sovrum med 3-dörrars skjutgarderob och utgång till balkongen mot föreningens lugna innergård. Här finns gräsmatta, berså, bärbuskar, grill- och odlingsmöjligheter och tillgång till föreningens möbler.

Stort sovrum med ljudisolerad vägg mot vardagsrummet.

Sammanfattningsvis är detta en planerad, stilfull gavelllägenhet i mycket gott skick belägen i ett idylliskt och lugnt låghusområde.

Läs mer...

Bilder

Karta

Södra Ersmarksgatan 14
903 36 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.