Hemavan

Pris

700 000 SEK , utgångspris

Ansvariga mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Tomtarea: 751 kvm
Adress: None

Ekonomi

Driftkostnad
Taxeringsvärde

Övrigt

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 9 liftar varav en gondol/telemix, 27 nedfarter, 3 barnområden, 2 snowparks och en Skicross-Arena. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde.

Läs mer...

Hemavan - Byggklara tomter

Nu finns möjlighet att bygga din egna fjällstuga i populära Hemavan. Nu säljer vi 22 tomter i bra läge. Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns. Enligt planbestämmelserna från man bygga max 20% av tomtarean. Vissa tomter kräver souterränghus (tomt 1-9). Tomterna varierar mellan 751-853 kvm. Priser från 700 000:-

Hemavan är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning för både familjer och kompisgäng i fantastisk fjällmiljö. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde.

Bilder

Karta

None
920 66 Hemavan Se en större karta på Google Maps

Område - Hemavan

Hemavan är en tätort i Storumans kommun i Västerbottens län norra Sveriges största skidort som erbjuder enastående skidåkning, både för längdskidor och slalom. Fantastisk fjällmiljö med härliga vandringsleder, fiske och bra utbud av restauranger och affärer samt endast ca. 40 km till norska gränsen.

Mellan Hemavan och Tärnaby är det 18 kilometer och man tar sig enklast med egen bil eller taxi. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar, 50 nedfarter, 2 snowparks och en Skicross-Arena. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde. I Tärnaby finns 5 liftar och 30 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken.