Rågången 2B Berghem

Pris

2 295 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 701 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 76 kvm
Våning: 2 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät.

Uteplats

Inglasad balkong mot innergård med läge i sydost.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 352-529 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-plats går att hyra för 54-134kr/mån. Till P-platserna är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 67 i HSB Brf Kontrollen.
Förening
Andel i föreningen: 1,41%.
Andel av årsavgiften: 1,14%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1138 kr som betalas av Säljare.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör två förråd varav en matkällare. I fastigheten finns i övrigt att nyttja uthyrningsrum, cykelförråd, hobbylokal och två tvättstugor..

Bostadsrättsförening

HSB Brf Kontrollen

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Berghem » Modern lägenhet med uthyrningsrum

Välkommen till Berghem och Rågången 2B. Här bor du ljust och fräscht i denna trevliga trea med två separata ingångar, varav ett uthyrningsrum. Lägenheten ligger på våning två i perfekt läge nära universitetet, träningsanläggningen IKSU, sjukhusområdet och även city.

Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i välkomnande hall som erbjuder ljust målade väggar och goda avhängningsytor. Under dina fötter ligger ett klinkergolv. Den inre hallen är möblerbar och fördelar lägenhetens samtliga rum på ett mycket trivsamt sätt. Här ligger ett vitlaserat laminatgolv som löper vidare genom kök och sovrum vilket ger ett bra helhetsintryck.

Vidare hittar vi ljust och trevligt kök med stilrena luckor i vitt som matchas med kakel i vitt och bänkskivor i ljust grå nyans. Här finns hel kyl och frys med ismaskin, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Plats för matbord intill ljusalstrande fönster.

Rymligt och inbjudande vardagsrum med vackert parkettgolv i ek och ljusa väggar.Stort fönsterparti omsveper rummet med ljus och skapar, tillsammans med den ljusa färgsättningen på väggarna, en känsla av rymd. Från vardagsrummet finns utgång till den inglasade balkongen där man kan njuta av utsikt mot innergården och sol större delen av dagen.

Sovrummet är ljust och hemtrevligt. Ger plats för dubbelsäng och intilliggande nattduksbord. Vitmålade väggar och laminatgolv ger en bra helhetskänsla. Stora skjutdörrsgarderober ger gott om förvaring.

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och klinker i grått på golvet med vattenburen golvvärme.Här finns wc, handfat med kommod och duschhörna med vikväggar. Här finns möjlighet att koppla in en tvättmaskin.

Uthyrningslägenhet: Här har ni möjlighet att hyra ut ett rum och få in en extra inkomst!

Denna lägenhet disponerar hall med smart förvaring via inbyggd garderob. Badrum utrustat med wc, handfat och dusch samt ett luftigt allrum med praktiskt kök längs hela ena väggen. Köket erbjuder förvaring bakom vita luckor och ett läckert stänkskydd i vitt. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll med ugn samt fläkt. Mycket finess på få kvadrat - compact living när det är som bäst!

Läs mer...

Bilder

Karta

Rågången 2B
903 37 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Maja Beskow gymnasiet (klart 2019).