Lyktvägen 79 B Tomtebo

Pris

1 295 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 980 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 1,5
Sovrum: 1
Boarea: 40 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät.

Internet:

Bredband via Umenet 100 mbit
Kabel TV via Umenet

Uteplats

Fransk balkong

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

24 parkeringsplatser med stolpe 300:- /mån. Separat kö.Det finns lediga p-platser. Kontrollerat 2018-08-16.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1312 i Brf. Näcken 1.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 200 SEK/mån.
El: 200 SEK/mån.
Förening

Kostnaden för hushållselen är schablonberäknad.

Andel i föreningen: 3,12%.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett eget vindsförråd.
Låst cykelförråd finns på entréplan.

Bostadsrättsförening

Brf. Näcken 1

Bostadsrättsföreningen registrerades 2015-12-15 med 32 bostadsrätts-lägenheter, 24 parkeringsplatser.

Övrigt

Rullgardiner följer med köpet.
Loftgång i direkt anslutning till lägenheten sköts av respektive bostadsrättshavare.
Omgående tillträde är möjligt.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo » Kvadratsmart 1,5:a på populärt område!

Välkommen till populära Tomtebo och denna kvadratsmarta lägenhet med låg månadskostnad. Lägenheten ligger högst upp i huset med västerläge och kvällssol. Utsikt över Tomtebos låga bebyggelse och Nydalasjön går att skönja mellan träden. De ljusa materialvalen och öppna planlösningen ger trevliga sällskapsytor. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Praktisk förvaring i hall med skjutgarderober. Cirka 4 km till Universitetet och NUS. Lägenheten var färdigbyggd juni 2017 och har endast varit bebodd 9 månader sedan dess. Möjlighet finns för omgående inflyttning!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till populära Tomtebo och denna kvadratsmarta lägenhet med låg månadskostnad! Lägenheten ligger högst upp i huset med västerläge och kvällssol.

Du välkomnas in i en lägenhet där ljus och rymd är den genomgående känslan. Ljusa materialval på väggar och ett fint parkettgolv i ek löper genom hela lägenheten och skapar ett trevligt rumssamband. Den praktiska skjutgarderoben med spegelglas ger dig gott om plats för avhängning.

Direkt till höger finns lägenhetens badrum. Badrummet har vitt kakel och grått klinker med golvvärme. En vit kommod med lådor matchas upp med ett spegelskåp. Duschväggar i glas som är vikbara för att skapa extra yta. Badrummet har ett fönster som ger dig ett trivsamt ljusinsläpp. Självklart finns även en tvättmaskin med kombinerad torktumlare i detta badrum.

Köket som ligger till höger har vita skåpluckor och ett vitt matchande kakel , arbetsytan är i fin grå laminat. Maskinparken består av delad kyl och frys, ugn med spishäll, fläkt och diskmaskin. Brandfilt och brandsläckare i vitt är monterat.

Den öppna planlösningen på denna lägenhet gör att det finns utrymme för både köksbord och en trevlig soffgrupp. En vägg avgränsar sovrumsdelen från vardagsrummet. I sovrumsdelen ryms en 1,80 säng om behovet finns. Gardinskena i taket finns för att enkelt kunna avskärma sovalkoven och hänga upp gardiner längs ytterväggen. Mörkläggande rullgardiner finns för alla fönster (Kirsch).

I den låga månadskostnaden ingår värme, vatten, bredband och digital-TV. Välkommen till ett boende som har allt det du behöver!

Läs mer...

Bilder

Karta

Lyktvägen 79 B
907 53 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.