Paletåvägen 73 Röbäck

Pris

1 395 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 662 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 66 kvm

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Canal Digital. Ingår i månadsavgiften.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband 2. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Två härliga altaner varav den på baksidan med förmiddagssol och den på framsidan med kvällssol.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garage: 320:-/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-platser: 150:-/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.
Kö och uthyrning administreras av Riksbyggens servicecenter 0771-860860.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 212416001-0033 i Riksbyggen Brf. Röbäckshus nr 6.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 200 SEK/mån.
El: 200 SEK/mån.
Förening

Kostnaden för hushållselen är schablonberäknad.

Andel i föreningen: 0,76%.
Andel av årsavgiften: 0,76%.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, festlokal, förråd, samlingslokal, tvättstuga, snickarbod, vallabod och gym. Eget förråd finns på gården.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf. Röbäckshus nr 6

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Röbäck- 2:a med genuin radhuskänsla och dubbla altaner!

Välkommen till fina Röbäck och denna fräscha 2:a med genuin radhuskänsla! Trivsam gavellägenhet med egen ingång och dubbla uteplatser som ger sol hela dagen. Stilfullt vitt kök med gott om förvaring och bänkyta, rymligt vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matgrupp. Härligt ljusinsläpp från stora fönster ger ett härligt ljus till hela lägenheten. Här får ni ett boende i lugn miljö med närhet till både stad och natur. Förskola/skola, matbutik, elljusspår och idrottsanläggning inom bekvämt avstånd. Goda bussförbindelser!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till Röbäck och denna välskötta och trivsamma gaveltvåa i bottenplan med två fina uteplatser som ger sol hela dagen.

Väkomnande entré med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Här finns gott om plats för avhängning. Hallen leder oss vidare genom lägenheten och det ljusa laminatgolvet löper vidare in till både köket och vardagsrummet vilket ger ett bra rumssamband.

Till höger i hallen finns det rymliga badrummet som är inrett med ljus matta, halvkaklade väggar med kakel i beige ton och en ljus väv. Här finns wc, badkar, tvättmaskin, tvättställ med kommod i vitt och matchande spegelskåp.

Från hallen når ni även stor praktisk klädkammare med gott om plats för förvaring med både hyllplan och klädstång.

Rakt fram hittar ni det trivsamma köket som har utgång till insynsskyddad altan med morgonsol till ca kl.12.00. Vita fräscha köksluckor med kakel under skåpen i vitt. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, spis med varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Här finns gott om både arbetsytor och förvaring. Den härliga altanen har plattor på mark och en praktisk redskapsbod och här finns plats för både utemöbler och planteringar.

Stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här har ni plats med både soffhörnan och matbordet om så önskas. Altandörr med utgång till den stora altanen på framsidan med sol hela eftermiddagen och kvällen. Här går det att sitta och njuta av sommarkvällarna.

Innanför vardagsrummet har ni det mysiga sovrummet som är inrett med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Fönster ut mot baksidan ger både ljus och vädringsmöjligheter. Här finns även fyra garderober till förvaring.

Läs mer...

Bilder

Karta

Paletåvägen 73
904 41 Röbäck Se en större karta på Google Maps

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.