Sandåkersgatan 9 Sandåkern

Pris

1 590 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 002 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 55 kvm
Våning: 4 av 4

TV- och internetanslutning

Internet:

Bredband och Internet ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Balkong i västerläge.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats: 350:-/mån. Tillparkeringsplatsen är det separat kö.
Carport: 500:-/mån. Till carporten är det separat kö.
Carport med förråd 600:-.Till carporten är det separat kö.
Förråd: 100:-/mån. Till förråden är det separat kö.
I dagsläget finns det lediga p-platser.Kontrollerat 2018-08-20

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1301 i Brf. BoKlok Sandåkern.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 250 SEK/mån.
El: 250 SEK/mån.
Förening

Kostnaden för hushållselen är schablonberäknad.

Andel i föreningen: 1,06%.
Andel av årsavgiften: 1,06%.

Övriga utrymmen

Här finns det både lekplats och grillplats på innergården.

Bostadsrättsförening

Brf. BoKlok Sandåkern

Föreningen äger fastigheten Barken 1. På fastigheten finns 5 byggnader som inrymmer totalt 78 bostadsrätter. Byggår 2016.

Föreningen har fört diskussion kring inglasning av balkonger.

Övrigt

Föreningen planerar att bygga tak över balkongerna (vilket föreningen betalar) inför en ev. kommande inglasning av balkongerna.

Slutbesiktningen av lägenheten kommer ske i september 2018.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Sandåkern- Gaveltvåa högst upp i huset!

Välkommen till Sandåkern och denna väldisponerade gaveltvåa på översta våningen! Trevlig lägenhet med stilfullt kök i öppen planlösning till rymligt vardagsrum. Genomgående laminatgolv i ek, ljusa ytskikt och fönster i tre väderstreck ger en riktigt ljus och trivsam lägenhet. Låg månadsavgift som ger bra boendekostnad! Populärt och lugnt område med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, restauranger likväl som centrum och älven med dess fina promenadstråk.Busshållplats i närheten, linje 72 direktbuss som går till Nus och Universitet.

Läs mer...

Beskrivning

När ni stiger in i lägenhetens hall slås ni av den ljusa och luftiga planlösningen som präglar denna bostad. På golvet ligger ett stilrent klickgolv som är genomgående i hela lägenheten och ramas in av vitmålade väggar. Avhängning och förvaring via hatthylla, garderob och en praktisk klädkammare.

Rymligt badrum där vita, kaklade väggar harmoniserar med en gråmelerad matta på golv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel med belysning och badkar. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin, torktumlare (2018) och har en praktisk bänkyta och väggskåp till förvaring. Infällda spotlights i taket.

Rogivande sovrum med god förvaring! Två garderober ger funktionell förvaring i ett smakfullt utförande. I sovrummet finns det även plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och övrigt, lättare möblemang om så önskas.

Modernt och välplanerat kök med gott om både bänkyta och förvaring. Detta kök håller alla förnödenheter som kan tänkas behövas, såsom kombinerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggd ugn, induktionshäll och fläkt. Fönster ovan diskbänk skänker fint ljus över arbetsytorna. Matplats placeras naturligt framför fönster mellan kök och vardagsrum.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum binder ihop lägenheten på ett naturligt sätt för vänner, familj och tillställningar. Vardagsrummet erbjuder lättmöblerade ytor med plats för tv-möbel, soffgrupp och tillhörande bord. Utgång till balkong i soligt västerläge!

Läs mer...

Bilder

Karta

Sandåkersgatan 9
903 51 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.