Järnvägsallén 16D Centrum

Pris

1 450 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 187 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,internet
Rum: 1
Boarea: 28,5 kvm
Våning: 3 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät.

Internet:

Bredband.

Bilplats

Garage: 530-587 kr/mån. Separat kö.
P-plats: 330 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-3205-1-6-8 i HSB, Brf Minnet.
Förening
Andel i föreningen: 1,21%.
Andel av årsavgiften: 1,21%.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf Minnet

Föreningen äger fastigheten Minnet 13 med adresserna Järnvägsallén 14 A-B och 16 A-B, D. Byggår 1958.

Det finns 52 lägenheter i föreningen.

Ingen planerad avgiftsändring.

2014 » Färdigställande samlingslokal
2015 » Takmålning

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Centrum » Fin, välplanerad 1:a på central adress

I hjärtat av centrum - med närhet till att man kan önska sig - finner ni denna fina 1:a som ger uttrycket "compact living" ett ansikte. Lägenhetens 28,5 kvm är optimalt planerade och förfogar rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, stambytt och helkaklat badrum, kombinerat vardagsrum/sovrum samt ett separat kök. Högt i tak och mycket charm!

Synnerligen centralt och tilltalande läge med ett brett utbud av restauranger, barer, caféer och affärer endast ett stenkast från hemmet. Direkt närhet till tågstation, busstation och Vasaplan där ni har navet för all busskommunikation lokalt i Umeå. Mycket stabil förening, elen ingår i avgiften!

Läs mer...

Beskrivning

Inbjudande hall där fint björklaminatgolv ramas in av vita, målade väggar. Ytskikten löper vidare in i både allrum och kök vilket skapar ett fint rumssamband. I hallen finns det plats för både avhängning och förvaring via flertalet inbyggda garderober med överskåp.

Rakt fram från hallen ligger det helkaklade badrummet disponerat. Stambytt badrum där komfortabel golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Badrummet är försett med wc, handfat, spegel och dusch. Väderingsfönster låter solens strålar leta sig in.

Till höger om hallen öppnar allrummet upp sig - ljust och välkomnande med generös takhöjd! Kombinationen av väl tilltagen takhöjd, vitmålade väggar och rikligt ljusinsläpp skapar en känsla av rymd. Här finns det plats för soffa, köksbord och säng!

Separat kök, beläget innanför allrummet. Köket lyser med sin charm och bjuder in till långa middagskok och matlagning. 50-talsdetaljer i form av dragluckor gifter sig fint med vita ytskikt och marmordetaljer. Maskinparken består av kyl/frys, spis och fläkt.

Läs mer...

Bilder

Karta

Järnvägsallén 16D
903 28 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Centrum

Shopping, restauranger, gym, uteliv eller kultur. Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Umeås pulserande centrum. En glass på torget, picknick i någon av parkerna eller ett glas vin på en uteservering - stan är en självklar mötesplats för Umeås alla invånare och besökare.

UTBUD
I korsningen mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden hittar du citygallerian Utopia med både butiker och restauranger. Hittar du inte det du söker här finns galleriorna MVG, Up2 och Sagagallerian bara runt hörnet. Glöm heller inte att det finns en stor mängd affärar och livsmedelsbutiker utanför de stora galleriorna, ofta med nischade inriktningar och unikt innehåll.

Efter att butikerna stängt på kvällen lever stan upp igen och det är dags för middag. Italienskt, spanskt, amerikanskt eller indiskt, välj och vraka!

SKOLOR
Idag har de flesta skolor och förskolor flyttat ut från centrum, men de ligger bara några minuter bort. I de närliggande stadsdelarna återfinns Östermalmsskolan (F-6), Hagaskolan (F-9), Hedlundaskolan (F-9) och Minervaskolan (F-9). På Hedlunda hittar du även Norrlands första förskola med genusperspektiv. Inom gångavstånd återfinns dessutom flera gymnasieskolor. En av Sveriges största gymnasieskolor, Dragonskolan, ligger bara några minuter västerut och i motsatt riktning finns Fridhemsgymnasiet. En av Sveriges modernaste gymnasium, Minervagymnasiet, återfinns uppe vid universitetsområdet. Är du intresserad av en mer estetisk utbildning huserar Midgårdsskolan nordväst om centrum.