Kittelparken 25 Kittelfjäll Vilhelmina

Pris

2 795 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Fritidshus
Pris: 2 795 000 SEK , utgångspris
Rum: 5
Sovrum: 2
Boarea: 104 kvm

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Timmerpanel
Takbeklädnad: Plåt, silvermetallic
Utvändiga plåtarbeten: Snörasskydd vid entrè, takstege, skorsten
Hängrännor: Plåt, silvermetallic
Fönster: 3-glasfönster
Murstock: Skorsten av plåt
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Huvudsäkring: 16 A
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, Nibe 370, golvvärme samt kamin.
Övrigt: Ytterväggarna är målad med Järnvitriol. 5 st utvändiga armaturer med upp och nedåtriktat ljus. 2 spotlight under entrétak. 2 st utvändiga uttag.

Uteplats

Uteplats i flera vädersträck med sol från morgon till kväll.

TV- och internetanslutning

Tv: Det dras kabel upp till båda gavlarna för antenn/parabol. Uttag finns i allrum och på loftet.
Internet: Bredband dras till tomtgräns.

Ekonomi

Driftkostnad

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 110000 SEK (fastställt avseende år 2016).
Taxeringsvärde mark: 110000 SEK
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark
Värdeår: -201
Pantbrev finns. Totalt belopp: 220000 SEK.

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2015-04-14)

Övrigt

Grundutförandet har genomtänkta och påkostade materialval.
Önskas egna tillval (tex kamin, kök) ska det vara gjorda senast 2017-06-01
Beräknad inflyttning planerad till årsskiftet 2017/2018.
Under April kommer möte hållas kring vatten, avlopp, renhållning samt vägförening. Därefter kan vi presentera kostnader kring dessa poster.

Läs mer...

Kittelfjäll » Nyproducerade fritidshus med fantastiskt läge mitt i byn.

Välkommen till denna fritidshusdröm mitt i Kittelfjäll med endast 150 meter till närmaste skidlift och gångavstånd till Hotell Kittelfjäll. Planlösningen erbjuder kök och allrum i öppen planlösning, delvis full takhöjd med stora fönsterpartier mot fjällvärlden, generöst badrum med bastu, två sovrum samt övre plan med möjlighet att inreda fler sovrum. Genomgående påkostade materialval. Närheten till skidlift och skoterled ger goda möjligheter för uthyrning, vilket gör att ni kan finansiera köpet på ett bra sätt!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till rymlig hall med bra plats för ytterkläder. I taket lyser infälld spotlights, väggarna är klädda med vitmålad panel och på golvet ligger en mörkgrå (30x30) golvklinker med härlig golvvärme.

Till höger ligger kök och allrum i öppen planlösning med storslagen utsikt mot fjälltoppar och pist, här finns kamin (tillval) att värma sig vid och möbleringen tillåter både soffgrupp och matplats. Köket har infälld spotlights i tak, vita luckor från Marbodal, vitt kakel, ekbänkskiva med infälld diskho trevligt placerat vid fönster. Maskinerna är från Siemens och består av spishäll, integrerad diskmaskin samt kyl/frys, ugn, mikro och fläktkåpa i rostfritt. Härifrån tar du dig även till familjens uteplats i nordväst. På golvet ligger en ekparkett och väggarna har vitmålad panel, dessa materialval löper vidare till sovrummen och skapar ett fint rumssamband.

Två ljusa sovrummen ligger rakt fram med plats för säng och förvaring, det större har även utgång till uteplats i nordost.

Till vänster från hall finns ett uppskattat förråd och husets teknikrum. Golvet har samma mörkgrå golvklinker som i hallen och väggarna är vita.

Det generösa badrummet finns i direkt anslutning till entré vilket är praktiskt i många avseenden. Fönster sprider dagsljus över de vit kaklade väggarna (30x60) på golvet löper samma mörka golvklinker som i hall. Taket har infällda spotlights och här finns takdusch med raka glasväggar, vit kommod med handfat, stor spegel, wc, tvättmaskin, samt en härlig bastu som även den har fönster med utsikt mot fjällvärlden. Från badrummet tar du dig även till uteplatsen i väst.

Övre plan har fönster åt tre håll samt öppet ner mot allrum vilket skapar en härlig utsikt och rymd. Materialvalen följer enhetligt det övriga huset med vitmålad panel på väggar och ekparkett på golv. Här finns möjlighet att inreda och dela av till fler rum/sovrum.

Läs mer...

Bilder

Karta

Kittelparken 25
None Kittelfjäll Se en större karta på Google Maps

Område - Kittelfjäll

Kittelfjäll är en ort i Vilhelmina kommun, Västerbottens län. Området är naturskönt med en rad branta fjäll 1250-1375 meter höga, forsar och sjöar samt skogar och hedar.
Byn är känd som skidort. Här finns ett av Sveriges tuffaste offpistområden för utförsåkare, med 42 backar, varav 37 är opistade i en varierande miljö av skog och raviner.