Utmarksvägen 12A Haga

Pris

1 595 000 SEK , utgångspris

Ansvariga mäklare

  • Sara Stenlund
  • Fastighetsmäklare, VD
  • 070-325 00 15
  • 090-14 56 27
  • sara@boporten.se

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 335 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 51 kvm
Våning: 3 av 3

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5 i Brf Ängsmarken 3.
Förening

Bostadsrättsförening

Brf Ängsmarken 3

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Haga Vindsvåning

Välkommen till Haga och denna charmiga vindsvåning med snedtak och takfönster ger hela lägenheten härlig karaktär. Modernt inrett med grått kök och helkaklat badrum. Närhet till universitet, city och motionsspår samt gym. Snabb inflytt är möjligt!

Läs mer...

Beskrivning

Vi stiger in i en rymlig, trivsam och möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter. Under era fötter ligger ett ljust golv med ljusa väggar och mönstrad fondvägg.

Till vänster i hallen har ni lägenhetens fina badrum. Helkaklat med klinkergolv i grå nyans, golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns dusch, wc och snyggt tvättställ med skåp och spegel.

Mycket charmigt kök med takfönster och snedtak ger karaktär till köket. Köksluckor i snygg grå nyans med vita bänkytor som matchas med kakel i vitt under skåpen. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, spishäll och fläkt samt vinkyl.

Rakt fram från hallen når ni det ljusa och luftiga vardagsrummet med utgång till balkong i söder. Här har ni stora inredningsmöjligheter med gott om plats för soffhörnan. Här ligger ett vackert parkettgolv i ek som löper vidare in till sovrummet vilket ger ett bra helhetsintryck.

I anslutning till vardagsrummet har ni sovrummet som delas av med snygg industrivägg i trä som är målad i svart.

Läs mer...

Bilder

Karta

Utmarksvägen 12A
903 45 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.