Visning Tisdag 22 augusti

Honungsvägen 35 Umedalen

Pris

2 595 000 SEK , Utgångspris

Visning

Tisdag 22 augusti, 17:00 - 17:30
Öppen visning - föranmälan uppskattas Välkommen!

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Fastighetsbeteckning: Styvmorsviolen 33
Typ: Radhus
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 97 kvm
Tomtarea: 128 kvm
Byggår: 2005
Byggnadstyp: 2-plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark golvvärme
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Taktegel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Huvudsäkring: 16 A
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internet: Internet med leverantör Riksnet 200 kr/mån kabel TV

Bilplats

Carport i länga med förråd

Energideklaration

Beställd

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 26 344 kr/år.
El: 7 402 SEK/år.
Uppvärmning: 12 942 SEK/år.
Samfällighetsavgift: 6 000 SEK/år.
Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 1487000 SEK (fastställt avseende år 2015).
Taxeringsvärde byggnad: 1062000 SEK
Taxeringsvärde mark: 425000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 2005
Pantbrev finns. Totalt belopp: 1727000 SEK.

Uteplats

Uteplats, läge öster Uteplats, läge sydväst. Balkong i sydväst

Tomt

Tomtarea 128 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2003-05-14)
Rättigheter-last: Ledningsrätt Fjärrvärmeledningar
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Styvmorsviolen GA:1, Umeå Styvmorsviolen GA:2, Umeå Styvmorsviolen S:1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Umedalen » Radhus i lugnt område

Välkommen in till detta välplanerade och smakfulla radhus med en härlig uteplats i sydväst och österlläge. Genomgående sobra färger och golvvärme på hela nedre plan ger ett bra helhetsintryck och bra komfort känsla. Här erbjuds bl a ett björkkök och två badrum. Radhuset ligger på ett lugnt område med närhet till friluftsliv, skola/förskola, affär och idrottsanläggning. Boendet passar barnfamiljen optimalt.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till öppen och rymlig entré med avhängningsplats. Hela nedre plan har värmande golvvärme. Hallen har ljusa väggar och på golvet ligger en klinkerliknande matta. Från entrén öppnar inre hall och vardagsrummet upp sig med dess stora fönsterpartier och ljuset får fritt flöde att leta sig in i bostaden.

Till höger finns köket planerat med en naturlig matplats mot vägg vid de härliga fönsterna från golv till tak. Köksinredningen går i björk och ett grått kakel pryder väggen över diskbänk och en mörk laminatskiva fungerar som arbetsbänk. Här finns spis, hel kyl och frys samt diskmaskin tillgängliga för trevliga matstunder med familjen. Väggarna går i ljusa toner och utanför det trivsamma köket finns en fin altan med västerläge, Här finns en vacker bred stenuppfart leder er upp till ytterdörren och in till huset.

Det härligt ljusa vardagsrummet har fina stora ljuspartier och här finns utgång till altan med morgonsol, där kan man avnjuta en god kopp kaffe. Vardagsrummet går i ljusa toner vilket harmoniserar bra med resterande del av huset.

Från hallen nås badrummet med matta på golv och vägg i trivsamma färger, här finns wc, badkar, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan möts ni av hall och mindre allrum, perfekt som läshörna eller TV-hörna. Här finns också utgång till stor balkong med morgonsol.

De tre välplanerade sovrummen finns alla disponerade på övervåningen samt även ytterligare ett badrum och ett mindre förråd. Sovrum ett har ljusa väggar och här finns gott om garderober att tillgå. Sovrum två har blå tapeter och sovrum tre går i beige.

Badrummet har matta på golvet och vägg, dusch samt wc och tvättställ med spegelskåp

Läs mer...

Bilder

Karta

Honungsvägen 35
903 65 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
Så det räcker inte med Norrlands förnämsta skulpturpark? Nå, då kan du alltid käka en lunch eller middag på den lokala pizzerian eller den lite flottare franska bistron, fylla upp kylen på den hemtrevliga närbutiken eller återhämta dig efter jobbet i varma källor på IKSU Spa. Det mesta av kultur, kommers och kunskapskällor återfinns i och omkring de tidigare sjukhusbyggnaderna. Här hittar du allt från skolor och bibliotek, tandläkare och äldreboende till replokaler och MC-museum.

SKOLOR
Ett stort antal alternativ för barnens utbildning erbjuds på Umedalen. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.

Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6), NTI-gymnasiet samt den kristna Hannaskolan (F-9).