Snipgränd 171 Västra Ersboda

Pris

1 695 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 584 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,internet
Rum: 3
Boarea: 80 kvm

Renoveringar

2017 Nytt kök

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet:

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Riksnet. Ingår i avgiften!

Uteplats

Balkong där man kan njuta av solen under förmiddagen

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 290 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 95 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 76 i Brf Snipan.
Förening
Andel i föreningen: 1,27%.
Andel av årsavgiften: 1,23%.

Övriga utrymmen

Det finns separat kallförråd till lägenheten i direktanslutning till entrén. Det finns även cykelförråd, soprum med sopsortering, kvarterslokal med bastu, tvådelad tvättstuga och samlingslokal

Bostadsrättsförening

Brf Snipan

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Västra Ersboda » Fräsch 3:a med entré på markplan

Välkommen till denna frächa 3:a på Västra Ersboda. Lägenheten är belagd på övre plan och ger ett ljust och luftigt intryck. Köket är helt renoverat och har en härlig storlek som ger möjlighet till ett stort matbord. Egen ingång på markplan bidrar till radhuskänsla i ett lugnt och omtyckt område.. Närhet till Stora Birks handelsområde med ett komplett affärsutbud och goda bussförbindelser till centrala Umeå. Fin innergård med lekpark, närhet till förskola/skola.

Läs mer...

Beskrivning

Välkomnande entré i markplan till hall med goda avhägningsmöjligheter samt förråd under trappen. Grått klinkerliknande golv till vita väggar.

Den vitmålade trappen leder vidare upp till den trivsamma lägenheten. Här disponeras kök och ett sovrum till vänster, vardagsrum och andra sovrummet till höger samt badrum rakt fram.

Helrenoverat kök från 2017. Köket är modernt inrett med vita luckor och svart väggkakel. Infälld belysning i överskåp ger gott ljus över den mörkare laminatbänkskivan med infälld diskho. Maskinparken består av rostfri spis, fläkt, micro, kyl och frys samt en vit diskmaskin. Här finns plats för en ordentlig matgrupp intill fönster med fin utsikt över den trivsamma innergården.

Det ljusa vardagsrummet är lättmöblerat och erbjuder plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet nås utgång till balkongen i öster med morgonsol.

Badrummet är inrett med delvis vitkaklade väggar som bryts av med blå plastmatta på golvet. Inredningen består av handfat, spegelskåp, wc, dusch samt tvättmaskin och torktumlare (2017).

Lägenheten har två välplanerade sovrum med praktisk förvaring i ordentliga garderober. Här ryms både säng och övrigt möblemang.

Läs mer...

Bilder

Karta

Snipgränd 171
906 24 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Västra Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).