Budgivning pågår

Vänskapsgränd 49 Umedalen

Pris

1 495 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 7 522 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 4
Sovrum: 3
Boarea: 101 kvm

Renoveringar

2011 » Alla sovrum, klädkammare och hall på ävre plan - nya golv, målat väggar samt tak.
Tapetserat fondvägg i 2 sovrum.
Målat trapp och trapphus vitt.
Målat alla väggar på nedrea plan.

2012 » Ny kyl och frys. Ny blandare, diskho, bänkskiva, kakel samt handtag till köksskåpen.

2014 » Ny markisväv samt belysning på baksidan.

TV- och internetanslutning

Tv:

Kabel-TV, ingår i månadsavgiften, Com Hem.

Internet:

Internet ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Altan mot skogsdunge med förmiddagssol.

Bilplats

Garageplats går att hyra för 355 kr/mån.
Parkeringsplats går att hyra för 140 kr/mån. Elkostnad från stolpen tillkommer.

Separat kö till bilplatserna.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 25 i Riksbyggen, Brf. Backenhus nr 1.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 550 SEK/mån.
El: 550 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 1,91%.
Andel av årsavgiften: 1,91%.

Gårdsplats/innergård

Fina innergårdar med lekpark och sittgrupper.

Övriga utrymmen

Eget förråd i anslutning till huset. Gästrum, tvättstuga i angränsande fastighet, relax med bastu samt samlingslokal.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Backenhus nr 1

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Umedalen » Gavelradhus i skyddat läge!

Välkommen till Vänskapsgränd och detta hemtrevliga och ljusa bostadsrättsradhus i perfekt gavelläge. Välplanerad planlösning med en entréplan som inbjuder till de sociala ytorna kök och vardagsrum, samt utgång till altan. Övre plan disponerar tre sovrum, klädkammare samt badrum. Radhuset ligger i ett mycket trevligt gavelläge ut mot skogsdunge, privat och naturnära. Härlig insynsskyddad uteplats.

Här bor du med närhet till flertalet förskolor/skolor, Iksu-spa, ica, skog och natur, motionsspår och goda bussförbindelser med centrumkärnan.

Budgivning

Budgivning pågår.


Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till öppen och ljus hall med avhängningsplats. Hallen öppnar trivsamt upp till det ljusa vardagsrummet rakt fram och det hemtrevliga köket direkt till höger. Från hallen nås även trapp upp till övre plan, förråd under trapp samt badrum. Hallen har grått klinkergolv och målade väggar. Hela huset har målats och tapetseras om 2015.

Köket har vit skåpinredning med grått kakel under överskåpen. Hel kyl (2016) och frys (2012), häll, ugn och diskmaskin är kökets maskinpark. Vid fönster ut mot entrén placeras naturligt matplatsen med plats för 4-6 personer.

Vardagsrummet är rymligt med utrymme för variation i möbleringen. Här ryms både soffgrupp och matsalsgrupp utan att rummet känns övermöblerat. Vita målade väggar med grå/vit fondvägg. Stora fönsterpartier och altandörrar i helglas ut mot den trivsamma uteplatsen ger ljus och rymd till rummet. Härlig uteplats som känns privat och naturnära med utsikt mot skogsdunge.

Entréplanets badrum har matta på golv och vägg, renoverat av föreningen 2008. Här finns dusch, wc, tvättställ med tillhörande skåp. Ett fönster släpper in ljus.

Övre plan disponerar tre bra planerade sovrum, klädkammare och badrum. Badrummet har matta på golv, delvis kaklade väggar och delvis målade väggar. Här finns badkar med dusch, wc, tvättställ med skåp samt torkställ. Förberett för tvättmaskin. Ett fönster släpper in ljus.

Två av sovrummen vetter ut mot skogsdunge och ett av sovrummen finns planerat ut mot entrén. Alla rum har enhetligt laminatgolv, enhetligt målade väggar samt fondväggar.

Till bostadsrättsföreningen hör en samfällighetsbyggnad med tvättstuga, övernattningslägenhet och allrum som finns att tillgå för medlemarna.

Välkommen in till ett hem att trivas i!

Läs mer...

Bilder

Karta

Vänskapsgränd 49
903 62 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
Så det räcker inte med Norrlands förnämsta skulpturpark? Nå, då kan du alltid käka en lunch eller middag på den lokala pizzerian eller den lite flottare franska bistron, fylla upp kylen på den hemtrevliga närbutiken eller återhämta dig efter jobbet i varma källor på IKSU Spa. Det mesta av kultur, kommers och kunskapskällor återfinns i och omkring de tidigare sjukhusbyggnaderna. Här hittar du allt från skolor och bibliotek, tandläkare och äldreboende till replokaler och MC-museum.

SKOLOR
Ett stort antal alternativ för barnens utbildning erbjuds på Umedalen. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.

Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6), NTI-gymnasiet samt den kristna Hannaskolan (F-9).