Sandåkersgatan 10 Sandåkern

Pris

1 995 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 302 SEK
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 58,5 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.

Internet:

Bredband. Leverantör: Telia.

Uteplats

Balkong, inglasad

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Garage 600 kr/mån. 138 parkeringsplatser, varav 3 st handikapp samt 8 st gästplatser. Separat kö.

Ekonomi

Förening
Andel i föreningen: 0,86%.
Andel av årsavgiften: 0,86%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av Säljare.

Övriga utrymmen

Vindsförråd. Gästrum/samlingslokal finns för uthyrning.

Bostadsrättsförening

HSB, Brf. Utsikten 1

Föreningen äger fastigheten Veden 2. På fastigheten står 2 lägenhetshus uppförda med adresserna Sandåkersgatan 10-12. Garagebyggnad med 138 parkeringsplatser.

Det finns 89 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsändringar i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Sandåkern » 2:a i toppskick

Toppskick med stilsäker interiör, sober färgsättning och smakfulla materialval. Lägenhetens 58,5 kvm förfogar hall med goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med golvvärme och egna tvättmöjligheter samt stilfullt kök med vita luckor, goda arbetsytor och komplett maskinpark. Sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Gemytligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplats/kök och utgång till den inglasade balkongen. Och så läget! Här bor ni nära vacker natur och fina promenadstråk samtidigt som stadens utbud finns på bekvämt avstånd. Goda bussförbindelser till Universitetet.

Läs mer...

Beskrivning

Gedigen entrédörr öppnar upp till ljus och välkomnande hall. Här erbjuds ni goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter via hatthylla och garderob. På golvet ligger ett fint ekparkettgolv som löper vidare in i lägenheten och skapar en trevlig helhetkänsla.

Helkaklat badrum där vita, kaklade väggar harmonierar med ett gråmelerat klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, rymlig duschhörna och behaglig golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkskiva.

Rogivande sovrum med god förvaring! Tre garderober tar tillvara på höjd liksom kvadrat och ger funktionell förvaring i ett smakfullt utförande. Sovrummet har även plats för dubbelsäng och övrigt, lättare möblemang.

Modernt och välplanerat kök i funktionell vinkel med stilsäker interiör. Detta kök håller alla förnödenheter som kan tänkas behövas, såsom kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt. Matplats intill fönsterparti med utgång till den inglasade balkongen.

Spatiöst vardagsrum där den öppna planlösningen mot kök och matplats binder ihop lägenheten på ett naturligt sätt för vänner, familj och tillställningar. Lättmöblerade ytor med plats för tv-möbel, soffgrupp och tillhörande bord. Fantastiskt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck!

Läs mer...

Bilder

Karta

Sandåkersgatan 10
903 51 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.