Kaptensgatan 6A Haga

Pris

1 995 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 500 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet samt IP-telefoni.
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 64 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät.

Internet:

Bredband ingår i avgiften

Uteplats

Balkong, läge väster.

Bilplats

32 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 125 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
24 carportplatser. Går att hyra för 125 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Förening
Andel i föreningen: 1,85%.
Andel av årsavgiften: 1,85%.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, 2st källarförråd och välutrustad tvättstuga med torktumlare och torkrum.

Bostadsrättsförening

BRF Flaggan

Brf Flaggan har funnits sedan 1945 och består av fem hus med totalt 54 lägenheter samt separat belägen tvättstuga och bastu. Under det senaste årtiondet har föreningen bytt tak, fönster och balkonger samt utökat antalet bilparkeringsplatser till 55, varav 24 är carportar. Ett stort projekt utgjorde byte av vatten- och avloppsstammar samt alla elledningar som avslutades 2004. I samband därmed nyrenoverades alla badrum.

Under hösten 2005 och våren 2006 genomfördes ett omdräneringsprojekt av alla husen som också medförde att utemiljön blev mycket trevligare med bl a plattor och nya buskplanteringar framför husen.

Föreningens centrala läge och goda ekonomi gör lägenheterna mycket attraktiva.

Det finns 54 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring bestämd i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Haga » gaveltrea med personlighet

Välkommen till denna perfekt planerade gaveltrea med personlighet, väldisponerade ytor, högt i tak och höga fina fönster. Fräscht kök och kaklat badrum. Lägenheten är mysigt inredd med öppen spis och genomgående fina ytskikt. Området är en lugn oas centralt beläget på nedre Haga med bara 5 minuters promenad till Umeå centrum med stort handelsutbud och 10 minuters cykelavstånd till NUS och Universitetet. Avstånd till Umeå Centralstation är endast några få minuters promenad.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade och unika gavellägenhet med härlig personlighet. Högt i tak och höga fina fönster ger lägenheten ett ljust och luftig intryck. Här finns mysig öppen spis och stor ingalsad balkong med bästa västerläge!

Entrén leder in till rymlig hall med förvaring direkt till vänster i form av avhängning och garderob. De vita väggarna matchas upp med ett vackert svart/vit rutigt golv. Alla lägenhetens rum nås direkt från hallen.

Till höger från hallen ligger det första och mindre sovrummet, idag inrett till kombinerat gäst- och hobbyrum. Vita väggar och ett vackert parkettgolv i ek.

Längre in till höger ligger det nyrenoverade köket inrett med vita väggar och svart trägolv. Ljusgråa köksluckor med svart granitskiva som matchas med kakel i svart. Maskinparken består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll med ugn samt fläkt i rostfritt stål. Gott om plats för förvaring och matbord.

Rakt fram ligger badrummet som är helkaklat i vitt med sandfärgat klinker på golvet. Ljusinsläpp sker genom mindre frostat fönster. Här finns dusch, handfat med spegelskåp, tvättmaskin samt wc.

Det andra, större sovrummet har ett äldre charmigt parkettgolv och målade väggar i grått. Två vackra, inbyggda garderober sitter längs ena väggen. Här finns gott om plats för större säng.

Vardagsrummet är stort och rymligt med en murad eldstad som smälter in fint i rummet. På golvet ligger ett mörkare parkettgolv som skapar en mysig känsla matchat med vita väggar och härligt ljusinsläpp från ett fönsterparti med balkongdörr. Utgång till stor balkong med kvällssol.

Läs mer...

Bilder

Karta

Kaptensgatan 6A
903 36 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket, simhall samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.