Kragvägen 191 Röbäck

Pris

1 495 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 7 523 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 5
Sovrum: 4
Boarea: 109 kvm
Våning: 1

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Canal digital.

Internet:

Fast lina. Leverantör: Bredband2.

Uteplats

Uteplats 1: Altan, läge öster. Uteplats 2: Altan, läge väster.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 350 kr/mån.
Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 150 kr/mån.
Parkeringsplats. Går att hyra för 70 kr/mån.

Alla boende i föreningen får 3 st parkeringskort till besöksparkeringen för gäster.

I föreningen finns det en husvagnsparkering för föreningens medlemmar, parkeringen är iordningställd av husvagnsägarna själva.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21241 5001-0096 i Riksbyggen Brf.Röbäckshus nr.5.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 232 SEK/mån.
Uppvärmning: 232 SEK/mån.
Förening

Uppvärmning enligt schablonkostnad.

Andel i föreningen: 1,18%.
Andel av årsavgiften: 1,18%.

Övriga utrymmen

Det finns förråd vid entrédörren samt ett större förråd i anslutning till garage-längan 50 meter bort.
Matkällare finns att hyra för 50 kr/mån.
Till förening finns bland annat samlingslokaler, övernattningsrum med 4 sängplatser, bastu och relax med ett mindre gym.
I området finns tre tvättstugor och cykelförråd.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf.Röbäckshus nr.5

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Röbäck » Radhus på 109 kvm perfekt för barnfamiljen.

Välkommen till detta fina bostadsrättsradhus med områdets bästa läge på Kragvägen i Röbäck. Huset erbjuder tilltalande planlösning med många sovrum och härliga sällskapsytor. Här finns även utgång till stor altan med eftermiddagssol mot grönområde. Området är mycket barnvänligt med närhet till förskola, skola, elljusspår och matbutik. Bra med kommunikationer och busshållplats i närheten. Perfekt boende för barnfamiljen!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till ett trevligt radhus med ett av områdets absolut bästa läge! Rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger. Väggarna kläs av en lätt färgad tapet i härligt mönster och på golvet ligger en klinkerliknande plastmatta som löper vidare till köket. Från hallen disponeras rymligt förråd, badrum och kök samt vardagsrum.

Badrummet som nås från vänster i hallen har vita väggar med kakel i duschhörna och ovanför handfat. På golvet ligger en ljusgrön plastmatta. Här finns dusch, wc och handfat med vit kommod och spegel.

Köket disponeras till höger om entrén och har gott om utrymme samt arbetsytor i ljust mönstrad laminat. Vita, släta skåpluckor med handtag i rostfritt stål. Maskinparken består av kyl, frys, diskmaskin, ugn med induktionshäll samt fläkt. På väggarna sitter en vit mönstrad tapet och ovanför diskbänken kakel i beige.

Rakt fram från hallen finns vardagsrummet med ett vackert glasparti i två väderstreck. På golvet ligger parkettgolv och på väggarna en ljus beige nyans. Vardagsrummets storlek gör det möjligt för att rymma en stor soffgrupp. Här finns utgång till större altan som delvis är under altantak. Gott om plats för möblemang och växter. Fantastisk läge med sol hela dagen/kvällen samt fin utsikt över öppen grönyta.

Innanför vardagsrummet ligger sovrum med ljusblå, randig tapet och parkettgolv. Fönster mot husets baksida och större altan (detta sovrum kan tas bort om ni vill ha ett större vardagsrum om så önskas).

Från hallen når man även trappen som leder upp till övre plan. Det övre planet är genomgående ljust med vita väggar och ljus plastmatta. Två av de tre sovrummen har fondvägg i mörkare mönstrade tapeter. Här finns även rymlig klädkammare för förvaring.

Badrummet är delvis kaklat med vitt kakel, resterande del av väggen är målad i en blå nyans som matchar den blå plastmattan. Här finns badkar med dusch, handfat och wc.

Läs mer...

Bilder

Karta

Kragvägen 191
904 41 Röbäck Se en större karta på Google Maps

Område - Röbäck

Röbäcks by ligger ca 4 km sydväst om Umeå centrum, söder om älven. Utbyggnaden av Röbäck påbörjades i början av 80-talet. Hela området består av marknära bostäder. Bebyggelsen består av lägenheter och småhus med bostadsrätt och hyresrätt. Befintlig tallskog och naturmark har sparats. Närhet till daghem, skolor, el-ljusspår, motionsslingor, tennisbanor och motionshall. Livsmedelsbutik med vissa posttjänster ligger centralt i området. Mycket goda bussförbindelser till både centrum och Universitetet.