Visning Tisdag 22 augusti

Hermelinvägen 68 Mariedal

Pris

1 795 000 SEK , utgångspris

Visning

Tisdag 22 augusti, 16:30 - 17:15
Öppen visning - Välkommen!

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 943 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 79 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i månadsavgiften.

Internet:

Bredband. Leverantör: RiksNet. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Balkong, läge väster.

Bilplats

73 garageplatser. Går att hyra för 330 kr/mån.
148 carportplatser. Går att hyra för 250 kr/mån.
MC-garage. Går att hyra för 160 kr/mån.

Separat kö till alla platser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 21231 7001-0106 i Brf. Hartassen.
Förening
Andel i föreningen: 0,44%.
Andel av årsavgiften: 0,44%.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, hobbyrum, ett eget stort rymligt varmförråd vid entré, cykelförråd, gemensamt förråd, gästrum, samlingslokal och tvättstugor.

Bostadsrättsförening

Brf. Hartassen

Föreningen består av 16 hus med totalt 234 lägenheter, två garagelängor med 73 platser samt 150 skärmtak.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Mariedal » Trevlig 3:a med balkong i bästa läge!

Välkommen till en trevlig lägenhet med egen entré på markplan. Stor balkong i västerläge med utsikt mot grönområde. Trivsam trea med väldisponerad planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Helkaklat badrum. Här bor ni med närhet till handelsområde med butiker och mataffär, natur och strövområden samt med goda kommunikationer. Cykelavstånd till Universitetet och NUS.

Läs mer...

Beskrivning

Entré på markplan med ljusa väggar och klinker med golvvärme. Hallen disponerar plats för avhängning och rakt fram finns trappen som leder vidare upp i lägenheten.

Den övre hallen leder vidare till lägenhetens samtliga rum och är inredd med ljusbeige plastmatta som löper vidare till köket. På väggen sitter en ljus mönstrad tapet.

Direkt till höger ligger det trivsamma köket med gott om plats för matbord. Köket har skåpluckor i ek, bänkskiva i vitt laminat och vitt kakel. Maskinparken består av hel kyl/frys, ugn samt fläkt.

Två rymliga sovrum, båda med parkettgolv. Det större sovrummet har en blekrosa nyans på väggarna och ett fönster i västerläge. Det mindre sovrummet har vita väggar och en lila fondvägg.

Det nyligen renoverade badrummet har klinker i brunt, golvvärme och vitt kakel. Här finns dusch med frostade, vikbara dörrar, handdukstork, tvättmaskin, wc och tvättställ med skåp i vitt och matchande spegel.

Luftigt och ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Utgång till stor balkong i västerläge.

Varmförråd intill entrén.

Läs mer...

Bilder

Karta

Hermelinvägen 68
906 42 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Mariedal

Mariehem, Mariedal, Mariestrand eller Marieberg? På gröna, sköna Marieområdet, ca. 4 km från centrum, ryms både Brännbollsyrans årliga spektakel och vinterns skidturer. I en blandning av lugn och liv, asfalt och vatten, har barnfamiljer, pensionärer och studenter hittat sitt hem.

UTBUD
I Marieområdet finner du bland annat välsorterad och kvällsöppen livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och en fritidsgård. Mariedals handelsområde erbjuder allt från sportartiklar, möbler och second hand-kläder till bowlinghall.

För den som gillar aktiviteter finns Mariehemsängarna och Nydala med gott om elljusspår, fiskebryggor, grillplatser och sportanläggningar. Intill sjön ligger det tempererade utebadet Umelagun som erbjuder både vattenrutschkanor och uthyrning av bastuflottar. Vintertid kan du sysselsätta dig med långfärdsskridskor, längdskidåkning samt pulkåkning och utförsåkning nerför Bräntberget.

SKOLOR
Marieområdet erbjuder ett stort utbud av skolor. Språkskolan (F-6) på Olofsdal färgar sin undervisning med engelska, tyska, franska, spanska, ryska och mandarin. Bräntbergsskolan (7-9) ligger alldeles intill den fina konstgräsplanen och vad kan då passa bättre än en profilering mot fotboll och ledarskap? För de yngre barnen finns Mariehemsskolan (F-6) och Mariebergsskolan (F-6) samt totalt nio förskolor.