Sandåkersgatan 4 Sandåkern

Pris

2 295 000 SEK , eller högstbjudande

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 543 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,värme, vatten, kabel-tv, internet och el.
Rum: 2 - 3
Sovrum: 1 - 2
Boarea: 66,5 kvm
Våning: 2 av 4

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Internet:

Fast lina. Leverantör: Telia. Ingår tillsammans med den fasta kostnaden för IP-telefoni i månadsavgiften.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong, inglasad, läge sydväst. Uteplats 2: Balkong, inglasad, läge nordost.

Bilplats

54 garageplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 22 i HSB Brf Utsikten 2.
Förening
Andel i föreningen: 1,88%.
Andel av årsavgiften: 1,88%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av Säljare.

Övriga utrymmen

Det finns samlingslokal/övernattningsrum och vindsförråd.

Bostadsrättsförening

HSB Brf Utsikten 2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Sandåkern » Lägenhet med två inglasade balkonger!

Välkommen till Sandåkern och denna stilfulla gavellägenhet med två inglasade balkonger. Möjligehet att återställa till en trerummare. Flertal fönsterpatier från tre väderstreck som ger karaktär och släpper in gott om ljus. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Helkaklat och klinkrat badrum. Här bor ni med låg månadsavgift i lugnt och trevligt område. Närhet till centrum!

Läs mer...

Beskrivning

Entré till välkomnande hall från vilken man når ett ljust öppet vardagsrum och kök. I anslutning till hallen finns även en praktisk klädkammare. Ekparkettgolv är genomgående i lägenheten. Från vardagsrummet når man ut till en av lägenhetens två inglasade balkonger.

Vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint glasparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket har vita släta köksluckor, vitt kakel och en mörkgrå bänkskiva som bryter av. Fristående fläkt i rostfritt, kyl/frys, inbyggnadsugn, mikro och diskmaskin. Intill köket nås matplatsen som kan återställas till sovrum.

Mycket fint helkaklat och klinkrat badrum i grått med vita väggar samt infällda spottar i taket. Här finns även en duschhörna med glasvägg, tvättställ med kommod, toalett, spegelskåp med integrerad belysning samt arbetsbänk och skåp ovan tvättmaskin och torktumlare.

I anslutning till badrummet ligger sovrummet. Från det större sovrummet når man ut till en inglasad balkong mot innergården.

Läs mer...

Bilder

Karta

Sandåkersgatan 4
903 51 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Sandåkern

Ungefär 2 kilometer från stadskärnan finner ni ett av Umeås nya bostadsområden, Sandåkern. Det pensionerade paret tar sin förmiddagskopp ute på verandan medan barnen provar sina barkbåtar i den porlande Tvärån.

UTBUD
Här har du närhet till det mesta. Vid en märklig, rundformad byggnad, ursprungligen Konsumbutik, numera kyrka, återfinns Västerslätts centrum som inrymmer både mataffär, konditori, bank, frisör och spelbutik. Du behöver alltså inte ta dig in till stan för att sköta dina vardagliga ärenden.

I närområdet finns även Nolia med mässhall och möjlighet till idrottsutövning och bara några minuter bort hittas centrala stans stora utbud av shopping och kultur. Friluftsmänniskan har nära till strandpromenad och uppskattade vandringsleder.

SKOLOR
På Grubbeskolan (7-9) finns specialinriktning för musik. Skolan erbjuder, förutom vanlig högstadieutbildning, även engelskaklasser. Grisbackaskolan (F-6) samt för de mindre barnen finns två förskolor: Linnéan och Kungsgården.