Visning Tisdag 22 augusti

Sågställarvägen 13 Gimonäs

Pris

2 000 000 SEK , utgångspris

Visning

Tisdag 22 augusti, 12:30 - 13:00
Öppen visning - Välkommen!

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 525 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,internet
Rum: 3
Boarea: 71,6 kvm
Våning: 1 av 2

TV- och internetanslutning

Tv:

Fiber Telia, Kabel TV(lagom)ingår i månadsavgiften

Internet:

Fiber Telia. Bredband ingår i månadsavgiften, kostnad för fast Tele beror på abbonemang

Uteplats

Härligt uteplats i bästa läge med sol hela dagen.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Carportplats. Går att hyra för 400 kr/mån.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 14 i Riksbyggen, Brf. Gimoborg Gröngård.
Förening
Andel i föreningen: 3,62%.
Andel av årsavgiften: 3,62%.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, kolonilott och varmbonat förråd.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Gimoborg Gröngård

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Gimonäs 3:A » Markplanslägenhet i västerläge!

Välkommen till detta moderna boende i lugn och bekväm miljö, belägen i en blandad bebyggelse som passar såväl barnfamiljer, unga par som äldre. Lägenheten ligger i markplan och har en härlig och skyddad uteplats. Lägenheten är modern och stilfull i sitt utförande. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kaklat och klinkrat badrum med golvvärme. Här bor du med gångavstånd till skog/natur och motionsmöjligheter, förskola/skola, kommunikationer samt Strömpilsplatsen med dess kompletta affärsutbud och älven som granne. Cykel och gångavstånd till Universitet och sjukhus. Carport finns. Kolonilott ingår om man önskar.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till hall med praktisk klädkammare och avhängningsplats. På golvet i entrén ligger ett grått klinkergolv som övergår till en fin enstavsparkett som enhetligt löper vidare in till lägenhetens samtliga rum, och ger en bra helhetskänsla. Den känslan förstärks ytterligare av det ljusa färgvalet på väggarna.

Rakt fram öppnar det trivsamma köket och vardagsrummet upp sig i en integrerad och öppen planlösning, vilket ger fina sällskapsytor tillsammans med vänner och familj att umgås på. Stora fönsterpartier ger fint ljusinsläpp. Köksinredningen går i klassiskt och modernt vitt med vitt kakel under överskåp och grå laminatskiva till matbestyren. Induktionshäll, inbyggnadsugn fläkt, diskmaskin och hel kyl/frys är kökets maskinpark. Här finns även en köks-ö för extra förvaring och tilltredningsyta. Vid fönster ut mot gården placeras rymlig matplats. Vardagsrumsdelen har utrymme för soffgrupp. Den underbara uteplatsen i väster nås från vardagsrummet. Uteplatsen är breddad för att kunna rymmas fler. Direkt anslutning till en skyddade baksidan och dess grönytor.

Lägenhetens båda sovrum har bra planering och finns disponerade på var sida om vardagsrummet och köksdelen. Det ena sovrummet har en skjutdörrsgarderob.

Lägenhetens badrum är kaklat och klinkrat, vitt och grått, med golvvärme för bästa komfort. Dusch med takdusch samt duschväggar med frostat glas, tvättställ med tillhörande skåp, wc samt tvättmaskin och torktumlare är badrummets inredning. Förberett att sätta in handdukstork.

Läs mer...

Bilder

Karta

Sågställarvägen 13
907 42 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Gimonäs

Gimonäs och dess mysiga villakvarter finner ni ca. 5 km sydost om Umeås centrumkärna. Här erbjuds direkt närhet till älven och naturen samtidigt som det finns mycket goda kommunikationer och ett brett utbud av butiker och affärer.

UTBUD
På gångavstånd längs älven återfinns Strömpilen, ett stort köpcentrum med bland annat Umeås största livsmedelsbutik.

Ålidhem centrum inrymmer två livsmedelsbutiker som sporrar varandra i en hälsosam rivalitet, här finns också restauranger, konditori och kiosk, frisör, blomhandel, datorbutik, post, apotek och krog.

SKOLOR
Carlshöjdsskolan (F-9) och Sofiehemsskolan (F-5).