Storgatan 6B Väst på stan

Pris

1 495 000 SEK , utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 298 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,internet
Rum: 1
Boarea: 31,5 kvm
Våning: 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband2.

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Motorvärmarplats går att hyra för 175 kr/mån.
Carport går att hyra för 285 kr/mån.

Separat kö tillämpas.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 212540002-0008 i Riksbyggen, Brf. Älvbrinken.
Förening
Andel i föreningen: 0,23%.
Andel av årsavgiften: 0,23%.
Bostaden är inte pantsatt.

Gårdsplats/innergård

Insynsskyddad uteplats finns på gården.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd till varje lägenhet.
Inom föreningen finns det även 3 tvättstugor, gästlägenhet, bordtennisrum, vävstuga och snickarbod.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Älvbrinken

Aktiv förening som jobbar hårt för energisparande åtgärder. Nya termostater skall installeras för en bättre värmehållning och fläktarna på taket är bytta för att sänka energikostnaderna.

Besök föreningens hemsida på: www.alvbrinken.net

Det finns 186 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Väst på stan » Kvadratsmart 1:a

Kvadratsmart 1:a - centralt belägen med direkt närhet till älven! Bostadens 31,5 kvm är fördelade på ett fullt utrustat kök, badrum samt ett välplanerat allrum med plats för matbord, soffgrupp och sovplats. Här bor ni med närhet till strandpromenaden och stadens puls samt på cykelavstånd till universitetet. Solid förening med låga avgifter. Välkommen att längta hem!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till hall med plats för avhängning och förvaring direkt till vänster. Vita väggar bryts snyggt av mot ett lite mörkare klickgolv som löper vidare in i lägenheten.

Köket ligger direkt i blickfånget när ni kliver in i lägenheten och inredningen går i stilrent och tidlöst vitt. Maskinparken består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll och fläkt.

Vidare in i lägenheten öppnar allrummet upp sig. Välplanerade ytor gör att ni slipper kompromissa med möbleringen - här ryms matbord, tv och soffgrupp såväl som sovplats tack vare utdragbar säng. Stora fönsterpartier och fransk balkong ger rummet extra ljus och rymd!

Badrummet disponeras direkt till höger i hallen. Badrummet är inrett med våtrumsmatta i diskreta färger och mönster. Här finns wc, handfat, badrumsskåp och dusch.

Läs mer...

Bilder

Karta

Storgatan 6B
903 20 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Väst på stan

Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

I området finns mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Skolor och barnomsorg

Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).