Visning Tisdag 22 augusti

Älvans väg 138 Tomtebo

Pris

1 350 000 SEK , utgångspris

Visning

Tisdag 22 augusti, 16:30 - 17:00
Öppen visning - Välkommen!

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 7 391 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,internet
Rum: 4
Boarea: 102,5 kvm

Renoveringar

2016 Helrenovering kök

Hall:
- Laminatgolv inlagt 2016

Det första badrummet:
- Plastmatta inlagd 2010
- Tvättmaskin 2009
- Kommod, handfat, tvättställsblandare 2017
- Spegelskåp 2017

Balkong:
- Trätrall byggd 2015

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband 2.

Uteplats

Balkong samt mindre uteplats i loftgång

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 200 kr/mån Separat kö.
MC-plats. Går att hyra för 200 kr/mån. Separat kö

Ekonomi

Lägenhetsnummer 212330001-0021 i Riksbyggen Brf Nornan.
Förening
Andel i föreningen: 0,95%.
Andel av årsavgiften: 0,95%.

Övriga utrymmen

Samlingslokal, gästlägenhet, bastu, gym, relaxrum, tvättstugor och snickerilokal.

Det finns även barnvagnsförråd, cykelförråd, skyddsrum samt en grill på innergården att nyttja

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Nornan

Föreningen har 5 tvättstugor varav 1 grovtvättstuga, gym, bastu med relaxrum, samlingslokal, hobbyrum samt en övernattningslägenhet. Föreningen har även cykel- och barnvagnsförråd samt ett skyddsrum. Mitt på gården står en grill och ett bord med bänkar vid ett vindskydd.

Det finns 132 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsförändringar.

Alla fönster som vetter mot bussvägen är utbytta. Trapphusen har ny ledbelysning och närmast planeras ny belysning på gårtden.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo 4:A » Bara att flytta in!

Välkommen till denna ljusa och renoverade gavellägenhet i ett trivsamt och naturnära område vid Nydalasjön. Köket helrenoverade 2016 och alla ytsick är nya i stort sett i hela lägenheten. Bra planlösning med rymliga rum och 2 toaletter. Här finns fönster i 3 olika väderstreck vilket gör lägenheten naturligt ljus.
Trevlig och lummig innergård, nära till rekreation och motion i härlig natur. Här bor ni med närhet till barnomsorg, Ålidhemscentrum, NUS, Universitetet och Iksu sport samt med goda bussförbindelser till och från centrum

Välkommen på visning!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna smakfullt renoverade lägenhet.
Entrén till lägenheten sker via en loftgång där man kan sitta i eftermiddagssol.

Du stiger in i rymlig hall med ett grått klickgolv och ljusa väggar. Här finns möjlighet till avhägning samt en list med inbyggda spottar.

Till vänster i hallen når man den första av lägenhetens två badrum. Ljust badrum med kaklade väggar och gråplastmatta på golv. Badkar, tvättmaskin, torktumlare, WC-stol och badrumsskåp med matchande spegelskåp.

Till höger från hallen ligger det hel renoverade köket (2016). Vita lantliga luckor med vitt kakel som snyggt bryts av mot bänkskivan i ek. Maskinparken består av kyl, frys, inbyggnadsdiskmaskin, spis med induktionshäll, fläkt och inbyggnadsugn. Alla maskiner är från 2016. Matplatsen vid fönstret har utrymme för ett större matbord.

Forsätter man hallen in i lägenheten har man på vänster sida en rymlig klädkammare med garderober och hyllor för förvaring.

Ett av sovrummen når man från hallen. Stort härligt fönster för ljusinsläpp och ljusa väggar som bryts av mot en mörkgrå fondvägg. På golvet ligger ett laminatgolv.

Vardagsrummet har ett laminatgolv och ljusa väggar. Härifrån når man den härliga balkongen där du kan njuta av solen under förmiddagen.

Innanför vardagsrummet når man lägenhetens andra 2 sovrum samt ett till badrum. Båda sovrummen är rymliga och har fönster i 2 väderstreck, vilket ger rummen ett härligt ljus. I både rummen ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade i ljusa färger med fondvägg.

Badrum 2 har ljusgråmatta på golvet och vita kaklade väggar. Här finns wc-stol, handfat, spegelskåp samt dusch.

Hela lägenheten är ljus och fräsch och behöver upplevas. Välkommen på visning!

Läs mer...

Bilder

Karta

Älvans väg 138
907 50 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.