Lyktvägen 79B Tomtebo

Pris

1 295 000 SEK , Utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 1 980 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 1,5
Boarea: 40 kvm

TV- och internetanslutning

Internet:

Bredband via Umenet
Kabel TV via Umenet

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

26 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1008/1018 i Brf Näcken 1.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 200 SEK/mån.
Förening

Hushållsströmmen är uppskattad efter schablon.

Andel av årsavgiften: 3,12%.

Övriga utrymmen

Det finns vindsförråd.

Bostadsrättsförening

Brf Näcken 1

Fjärrvärme skall installeras under hösten 2006.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo » Kvadratsmart 1,5:a på populärt område!

Välkommen till denna kvadratsmarta lägenhet på populära Tomtebo nära Nydalasjön och universitetet. Ljusa materialval, öppen planlösning och en fransk balkong gör att lägenheten fylls av ljus och rymd. Det hellaklade badrummet har hög standard med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk förvaring i hallen med sina skjutgarderober. Ett perfekt boende med låg månadskostnad som även kan köpas av juridisk person.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till Tomtebo och denna nyproducerade kvadratsmarta lägenhet på Tomtebo nära Nydalasjön och Universitetsområdet.

Du välkomnas in i en lägenhet där ljus och rymd är den genomgående känslan. Ljusa materialval på väggar och ett fint parkettgolv i ek löper genom hela lägenheten och skapar ett trevligt rumssamband. Den praktiska skjutgarderoben ger dig gott om plats för avhängning.

Direkt till höger finns lägenhetens badrum. Badrummet har vitt kakel och grått klinker med golvvärme. En vit kommod med lådor matchas upp med ett spegelskåp. Duschväggar i glas som är vikbar för att skapa extra yta. Badrummet har ett fönster som ger dig ett trivsamt ljusinsläpp. Självklart finns även en tvättmaskin och torktumlare i detta badrum.

Köket som ligger till höger har vita skåpluckor och ett vitt kakel, arbetsytan är i fin grå laminat. Maskinparken består av delad kyl och frys, ugn med spishäll och diskmaskin.

Den öppna planlösningen på denna lägenhet gör att det finns utrymme för köksbord och en trevlig soffgrupp. En vägg avgränsar sovrumsdelen från vardagsrummet.

I den låga månadskostnaden ingår värme, vatten, bredband och digital-TV. Välkommen till ett boende som har allt det du behöver!

Läs mer...

Bilder

Karta

Lyktvägen 79B
907 52 None Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.