Budgivning pågår

Gamla Landsvägen 11 Ersmark

Pris

4 995 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Fastighetsbeteckning: Ersmark 6:130
Typ: Friliggande villa
Rum: 6
Sovrum: 4 (Kan göras om till 5)
Boarea: 175 kvm
Biarea: 67 kvm
Tomtarea: 1310 kvm
Byggår: 2003
Byggnadstyp: 2-plan

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Takpannor
Utvändiga plåtarbeten: Lackerad plåt
Hängrännor: Galvaniserad målad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Vattenburen värme med frånluftsvärmepump och kakelugn

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband. Fast kostnad: 100 kr/mån. (1 GB/s)

Bilplats

Dubbelgarage med två rymliga förråd.

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 36 500 kr/år.
Uppvärmning: 29 500 SEK/år.
Renhållning: 1 600 SEK/år.
Vatten och avlopp: 5 400 SEK/år.
Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 2874000 SEK (fastställt avseende år 2015).
Taxeringsvärde byggnad: 2125000 SEK
Taxeringsvärde mark: 749000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 2003
Pantbrev finns. Totalt belopp: 2800000 SEK.

Tomt

Tomtarea 1 310 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2009-05-18)
Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg Rättigheter-last: Ledningsrätt Avlopp; Ledningsrätt Vattenledning
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Ersmark GA:10

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Ersmark » Unik fastighet med pool

Välkommen till Ersmark och denna fantastiska fastighet med underbart läge alldeles vid tavleån. På tomten finns härlig pool med ett vacker härbre som fungerar som relaxavdelning. Hela huset är i genomgående bra skick med stora härliga ytor och smatidigt möjlighet till många sovrum. Dubbelgarage!

Budgivning

Budgivning pågår.


Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till denna fina fastighet med ett unikt naturskönt läge, där den lummiga och ostörda tomten vetter mot Tavleån. Omgiven av ängar och grönska som trots närhet till grannar är insynsskyddad och privat. Vi möts först av ett stort dubbelgarage med rymliga förråd och generösa asfalterade parkeringsytor, cykelbod. Stengången i skiffer leder oss till det vackra huset i västerbottensstil. Modellen heter Klockargården och är ett Myresjöhus uppfört 2003. Runt husgrunden är rundstenar lagda i gammeldags stil.

Tomten består av välskötta gräsytor, mot ån vätter en underbar naturtomt som är allmän. Nere vid ån finns möjlighet till kontemplation och för den fiskeintresserade står öring och harr och väntar. Här infinner sig livskvalitet med möjlighet att få njuta av lantlivet men samtidigt befinna sig endast tio minuters bilresa från Umeå centrum och dess utbud.

Välkomnande entré med klinker i beige/grå nyans, golvvärme och ljusa väggar. Hallen är luftig med avhängning direkt till höger. Innanför entrén ligger det stora ljusa köket som har utsikt mot ängen där åarna möts. Köksinredningen är i lantlig stil, grågrön ocra, handlaserad och levererad av Miljökök, det matchas av bänkskivor i ek och kakel i vitt. Maskinparken går i vitt med frys, kyl, diskmaskin, inbyggd micro, spis med häll samt fläkt. Bottenvåningens trägolv är genomgående ekparkett.

Det luftiga och rymliga vardagsrummet i söderläge med fönster i tre väderstreck, har även där ekparkett. En vacker kakelugn i gammeldags stil av märket Keddy med mycket god återverkningsgrad bidrar till energibesparing men även trivsam närvaro.

Den inre hallen leder oss vidare till sovrum, badrum och tvättstuga/groventré.
Duschrummet är inrett med klinkers i exklusiv sjösten, med brun bas i varierat mönster. Kaklet gå i vit/beige ton. Vit inredning med kommod och matchande spegel, handdukstork, duschhörna och wc.

Sovrummet har parkettgolv och ljus tapet.

Tvättstugan är rymlig och fungerar även som groventré. Här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt tvättbänk. Golvbeklädnad av klinkers i beige, vitmålad väv på väggarna.

Från hallen når vi trappan som leder oss till övre plan, här hittar vi ett luftigt allrum med fantastisk utsikt mot åarna i öster, från balkongen i väster har man utsikt över poolområdet.

Övervåningens trägolv är genomgående ask variant, samma ljusa tapet som i hallen förstärker den harmoniska färgskalan. Det övre planet erbjuder även tre rymliga sovrum, badrum med klinkers, vattenburen golvvärme och vitkaklade väggar. Här finns ett badkar och även praktisk duschhörna. Vit badrumsinredning med dubbelhandfat, bidé, wc och handdukstork. På övre plan finns två rymliga klädkammare.

Huset har vattenburen golvvärme i bottenplan och vattenradiatorer på övre plan. Genomgående fina vitmålade trätak i hela huset ger en gedigen känsla. Motordrivna markiser utanför kök, allrum och på garagets södersida (skuggar del av poolterassen). På garagetaket finns vattenburna solfångare som bidrar till poolens uppvärmning.

I Ersmarks by finns 1-5 skola, bra dagis och fritids. Goda bussförbindelser.

Läs mer...

Bilder

Karta

Gamla Landsvägen 11
906 37 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Ersmark

En gammal jordbruksbygd som i samband med Bomässan -87 fick ett nytt bostadsområde. Det är beläget ca 7 km norr om Umeå. Bebyggelsen består av små flerbostadshus. Här finns skola och daghem.