Trattgränd 33 Ersboda

Pris

1 195 000 SEK , Utgångspris

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 574 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme
Rum: 2
Sovrum: 1
Boarea: 67,5 kvm
Våning: 2 av 2

TV- och internetanslutning

Internet:

Kabel TV 80 kr/månad
Internet 120 kr/månad via BR-föreningen

Uteplats

Balkong, läge sydväst

Bilplats

Garageplats. 300 kr/månad. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats med eluttag. 120 kr/månad Till parkeringsplatsen är det separat kö.

https://www.hsb.se/norr/brf/tratten/boendeinformation/kolista-tratten/

Ekonomi

Lägenhetsnummer 52-3238-1-28-3 i HSB Tratten.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 250 SEK/mån.
El: 250 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 1,99%.
Andel av årsavgiften: 1,99%.
Bostaden är inte pantsatt.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Bostadsrättsförening

HSB Tratten

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Ersboda Fin 2:a, Trattgränd

Välkommen till denna rymliga lägenhet med öppen och trivsam planlösning. Kök och vardagsrum integrerar med varandra och fönsterpartier i söder släpper in ljus. Balkongen i sydvästläge är rymlig och har härlig utsikt över området. Här kan du njuta av solen under dagen. Rymligt badrum med tvättdel. Här bor du med närhet till lekplatser, fotbollsplaner, förskola/skola, skog och natur med motionsspår samt köpcentrum med matbutiker.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till rymlig hall där det finn gott om plats för avhängning. På golvet ligger matta och väggarna är tapetserade. Rakt fram öppnar hallen upp mot det rymliga och ljusa vardagsrummet/matrummet.

Direkt till vänster om hallen nås det rymliga badrummet med matta på vägg och golv. Här finns dusch, Wc, tvättställ och tvättmaskin.

Vardagsrummet/matrummet är lättmöblerat och har utrymme för variation. Matgrupp och soffgrupp ryms utan att rummet känns övermöblerat. Stora fönsterpartier i väster ger fint ljusinsläpp. Rummet ramas in av parkettgolv och tapetserade väggar i ljust. Från rummet finns utgång till lägenhetens solfyllda balkong.

Kök och sovrum nås från vardagsrum/matrum. Köket med ekfärgad inredning och vitt kakel under överskåpen. Det finns bra med förvaringsutrymmen. Fönster med fint ljusinsläpp och vita väggar gör köket ljust. Här finns kyl/frys, diskmaskin och spis.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och har matta på golv och tapetserade väggar. Här ryms med fördel en arbetsplats ryms om man önskar.

Läs mer...

Bilder

Karta

Trattgränd 33
906 25 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).