Ersbodavägen 206 Ersboda

Pris

1 050 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 4 077 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,internet
Rum: 2
Boarea: 62,5 kvm
Våning: 1 av 2

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften

Internet:

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Riksnet. Ingår i avgiften

Uteplats

Det finns 2 st härliga uteplatser. Den ena i syd/väst med sol hela dagen och den andra vetter mot skogen där morgonsolen lyser

Uppvärmning och el

Fjärrvärme

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Carportplats. Går att hyra för 245 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 68 i Brf Dritteln.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 345 SEK/mån.
El: 345 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 0,66%.
Andel av årsavgiften: 0,66%.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av Säljare.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, förråd och samlingslokal.

Föreningen har också odlingslotter att hyra

Bostadsrättsförening

Brf Dritteln

Föreningen har 108 lägenheter, 2 lokaler och 1 kvartersgård.

Det finns 108 lägenheter i föreningen.

Ingen avgiftsförändring känd i dagsläget

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Ersboda 2:A » Markplanslägenhet med 2 uteplatser

Välkommen till denna fina och delvis renoverade markplanslägenhet i mycket gott skick. Köket är helrenoverat och hela lägenheten är ljus och fräsch. Lägenheten har 2 uteplatser varav den ena vetter ut mot skogen. Här bor du i lugn och fin miljö med naturen runt knuten, nära till motionsspår, förskola/skola, matbutik och kommunikationer med centrala stan.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in till hall med gott om avhängningsplats. Hallen öppnar upp till lägenhetens samtliga rum i en trivsam planlösning. Väggarna är ljusa med en mörk träfanervägg. På golvet ligger ett grått klinkergolv med värmande golvvärme. Fortsatt in hallen ligger ett valnötsfärgat laminatgolv som fortsätter in i köket.

Det renoverade köket når ni direkt till höger. Här finns bra med arbetsytor och skåpförvaring. Skåpinredningen går i tidlöst vitt vissa vitrinluckor. Kakel över arbetsbänken går i grått. Maskinparken består av spis, diskmaskin och hel kyl/frys. Vid fönster ut mot gården ryms större matplats. Väggarna är tapetserade med en mönstrad tapet.

Det ljusa och rymliga vardagsrummet når ni längre in till höger. Rummet har stora fönster och utgång till skyddad uteplats som vetter mot skogsdunge.

Lägenhetens badrum disponeras till vänster i hallen. Badrummet har blå våtrumsmatta och ljusa väggar. Här finns wc-stol, handfat, spegelskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Rakt fram från hallen når ni det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng och garderober. Sovrumsfönstret vetter ut mot den lugna baksidan av huset. Vita väggar med en rostfärgad fondvägg samt laminatgolv i valnöt.

Utanför entrén finns möjlighet att sitta i solen och njuta av eftermiddagssolen

Läs mer...

Bilder

Karta

Ersbodavägen 206
906 29 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Ersboda

Ca. 5 km norr om centrum finner du Ersboda. Hit vallfärdar umeborna för att handla mat, joggingskor eller en varför inte en bil. Här blandas de boende med folk från hela Umeå såväl som mer långväga gäster. Här möts du av trädgårdar, ängar och hus av alla de slag. Höj blicken, spana in arkitekturen och spetsa öronen efter rytmerna och skratten.

UTBUD
I området hittas allt man behöver enligt ersbodaborna själva. Till din tjänst står Umeås största externa köpcentrum i väst med matvarubutiker, klädbutiker och ett flertal second hand-butiker. På Östra Ersboda hittar du bibliotek, Folkets hus, vårdcentral, tandläkare, matvarubutiker, frisörer, restauranger och äldrevård på flera olika språk. För resten av dygnets vakna timmar kan du utveckla dina hobbys i antingen musik- och danshuset, hos Ersboda Sportklubb eller i de många andra föreningar som finns här.

För närkontakt med naturen rekommenderas att bara strosa runt längs områdets många gröna stråk, fiska i Tavelån eller besöka den årliga folkfesten Ersbodadagen på ängarna.

SKOLOR
Här hittar du tre skolor och åtta förskolor, alla med närhet till lummiga skogsdungar, lekplatser och fotbollsplaner. Ersängsskolan (F-9) har en natur- och kulturprofil samt inriktning mot idrott, media och scenisk produktion för de äldre årskurserna. Här hittar du också Ersdungens skola (F-5) och Östra Ersbodaskolan (F-5).