Kavaljersvägen 8d Umedalen

Pris

3 095 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Fastighetsbeteckning: Operetten 52
Typ: Kedjehus
Rum: 4
Boarea: 107 kvm
Biarea: 18 kvm
Tomtarea: 326 kvm
Byggår: 2013

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Tegel
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Frånluftsvatten värmepump. Golvvärme på entréplanet och radiatorer på övre plan

TV- och internetanslutning

Internet: Bredband. Leverantör: umenet.

Bilplats

Carport.
Innertaket på carporten är nedsänkt med inbyggda spottar. Finns även ett praktiskt förrådsutrymme där.

Övriga byggnader

Det finns ett varmförråd på ca 5 kvm samt ett kallförråd på gaveln av huset på ca 13 kvm.

Ekonomi

Driftkostnad
Driftkostnad: ca 21 180 kr/år.
El: 4 000 SEK/år.
Uppvärmning: 6 200 SEK/år.
Försäkring: 2 500 SEK/år.
Renhållning: 1 800 SEK/år.
Samfällighetsavgift: 6 680 SEK/år.

I samfällighetsavgiften ingår vatten och avlopp

Taxeringsvärde
Taxeringsvärde: 1950000 SEK (fastställt avseende år 2015).
Taxeringsvärde byggnad: 1335000 SEK
Taxeringsvärde mark: 615000 SEK
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Värdeår: 2013
Pantbrev finns. Totalt belopp: 2231250 SEK.

Uteplats

Stor och härlig altan som går i vinkel runt huset. Här kan man njuta av solen från hela dagen. Stenläggning på framsidan utanför köket där du kan njuta av morgonkaffet.

Tomt

Tomtarea 326 m² (friköpt).

Servitut

Planbestämmelser: Detaljplan (2008-01-28)
Gemensamhetsanläggningar: Umeå Operetten GA:2

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer...

Umedalen - Modernt och ljust parhus

Välkommen till Umedalen och detta så gott som nybyggda parhus. Fyra rum och ett stilrent kök fördelas på två plan. Genomgående ekparkettgolv och dubbla badrum med kakel och klinkers. Tre rymliga sovrum varav ett med walk-in-close/förråd. Härliga uteplatser som erbjuder sol hela dagen. Låga driftkostnader med frånluftvärmepump och vattenburen golvvärme i hela entréplan. Bra med förvaringsmöjligheter med ett varmförråd på ca 5kvm samt ett vidbyggt förråd om ca 13kvm. Ett mycket barnvänligt område nära till flera förskolor och skolor. Välkommen på visning!

Läs mer...

Beskrivning

Välkomnande entré med grått klinkergolv till möblerbar hall. Gott om garderober med bra förvaring. Genomgående ljusa ytskikt och fräscht parkettgolv med golvvärme löper genom samtliga rum som skapar en enhetlig känsla.

En halvvägg separerar hall från kök och bidrar till ett ljust och luftigt intryck.

Köket har luckor i vitt med en mörk matchande arbetsbänk, vitt kakel på vägg och integrerad belysning i underskåpen som ger läckert sken och extra karaktär. Komplett maskinpark bestående av inbyggnadsugn, spishäll och fläkt, diskmaskin samt hel kyl och frys. Plats för matgrupp intill två ljusalstrande fönster mot öster.

Rakt fram från hallen disponeras vardagsrummet med stora fönsterpartier som fyller rummet med ljus. Här finns utrymme att möblera med både soffa och matgrupp. Utgång till den stora och härliga uteplatsen som även sträcker sig runt knuten. En stenmur har byggts vid tomten och marken fyllts upp så det finns gott om plats för lek och planteringar.

Badrummet i entréplan är inrett med kakel och klinker. Här finns wc, handfat med kommod och spegelskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Från inre hall nås trappen till övre plan. Övre plan disponerar tre sovrum samt ett badrum.

Likt badrummet i entréplan har även det på övervåningen väggar och golv i kakel och klinkers. Wc, handfat med kommod samt dusch med vikväggar.

Husets tre sovrum är mycket rymliga och erbjuder plats för säng och övrigt möblemang. Ett av sovrummen är extra generöst tilltaget i storleken och inrymmer praktisk förvaring i antingen walk-in closet eller förråd med ett mindre fönster som släpper in ljus.

Läs mer...

Bilder

Karta

Kavaljersvägen 8d
903 64 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Umedalen

Cirka 5 km väster om Umeå centrum ligger denna vackra kulturbygd med bär- och svampmarker in på knutarna.

UTBUD
Så det räcker inte med Norrlands förnämsta skulpturpark? Nå, då kan du alltid käka en lunch eller middag på den lokala pizzerian eller den lite flottare franska bistron, fylla upp kylen på den hemtrevliga närbutiken eller återhämta dig efter jobbet i varma källor på IKSU Spa. Det mesta av kultur, kommers och kunskapskällor återfinns i och omkring de tidigare sjukhusbyggnaderna. Här hittar du allt från skolor och bibliotek, tandläkare och äldreboende till replokaler och MC-museum.

SKOLOR
Ett stort antal alternativ för barnens utbildning erbjuds på Umedalen. Backenskolan (F-6) lyfter fram natur, kultur och historia och har särskilda musikklasser för årskurs 4-6. Västangårds skola (F-9) jobbar med barn från ett till sexton år, och kan därför följa varje barn under lång tid.

Utöver de kommunala verksamheterna finns här flera fristående skolor med varierande pedagogiska inriktningar: Umeå Waldorfskola (F-9 och gymnasium), Umeå Montessoriskola (F-6), NTI-gymnasiet samt den kristna Hannaskolan (F-9).