Skeppsvik PL 38 Skeppsvik Umeå

Pris

995 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Fritidshus
Pris: 995 000 SEK , utgångspris
Rum: 2
Boarea: 38 kvm
Biarea: 7 kvm

Renoveringar

1986
» Stugan utbyggd

2006-2015
» Nytt yttertak
» Ny trossbotten
» Nya ytskikt
» Ny köksinredning
» Nytt elsystem
» Nya treglasfönster
» Ny panel

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta/torpargrund
Stomme: Trä och betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Hängrännor: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Murstock: Murad skorsten
Ventilation: Självdrag
Vatten: Vatten saknas
Avlopp: Ingen egen brunn
Huvudsäkring: 16 A
Uppvärmning: Direktverkande el.
Uppvärmingsleverantör: Umeå Energi
El installation: Ledningarna utbytta
Övrigt: Stommen är av siporex (betong) i den äldre delen och av trä i den nya delen. Möjlighet finns att ansluta sig till kommunalt vatten och avlopp. Stugan är förberedd för kommunalt vatten. Det finns en sluten tank som inrymmer antingen dusch och diskvatten eller avföring från toalett. Ej inkopplad idag. Några stenar bör bytas i öppenspisen om den ska användas frekvent.

Uteplats

Uteplats 1: Uteplats med inglasning, läge sydväst. Uteplats 2: Altan löper runt delar av stugan med skyddat läge.

TV- och internetanslutning

Tv: TV-antenn.

Ekonomi

Driftkostnad
Arrendekostnad: 5 016 SEK/år.
Driftkostnad: ca 9 542 SEK/år.
Driftkostnad består av:
El: 804 SEK/år.
Uppvärmning: 7 738 SEK/år.
Renhållning: 1 000 SEK/år.

Fast avgift ca. 6 900kr/år, säkringsavgift ca. 838kr/år, hushållström ca. 804kr/år, renhållning ca. 1 000kr/år

Taxeringsvärde

Övrigt

Bryggan kan ligga ute hela vintern.

Läs mer...

Skeppsvik » En pärla med havet som närmsta granne!

Välkommen till Skeppsvik och denna välunderhållna stuga som präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i samtliga väderstreck. Materialvalen är enhetliga och skapar fint rumssamband. Stugan förfogar allrum med öppenspis, arbetskök, sovrum samt ett mysigt sovloft. Det inglasade uterummet blir snabbt familjens favoritplats med en oslagbar vy mot glittrande vatten. Här njuter ni av solnedgången i den skyddade havsviken. Ett sommarparadis utan störande biltrafik där stigen leder er fram till stugan sista biten. Brygga och båt ingår i köpet samt en del av inventarierna.

Närhet till populära fiskevatten samt Skeppsviks Herrgård och deras stora utbud är en extra bonus - hyr en kajak eller unna er en god middag någon kväll!

Läs mer...

Beskrivning

Stig in i öppen och välkomnande hall med plats för avhängning samt trapp som leder er upp till sovloftet. Praktiskt klinkergolv i grått ramas in av ljusmålad träpanel.

De grå klinkerplattorna fortsätter in till det ljusa arbetsköket där väggar, luckor samt kakel går i klassiskt vitt. Grå bänkskiva med infälld diskho är trevligt placerad vid fönster. Maskinparken består av kyl/frys, ugn, infälld häll och fläktkåpa i rostfritt.

Innanför köket nås det större sovrummet med plats för dubbelsäng och möjlighet till bra förvaring. Väggarna pryds av en gråmålad panel och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Fönster i två väderstreck.

Till vänster hittar ni badrummet som inrymmer mulltoa, handfat och dusch. En mörk, gråmelerad våtrumsmatta ligger på golvet och på väggarna sitter en vit fibo trespo-skiva. Ett ljusalstrande fönster kan öppnas för vädring.

Till höger om hallen ligger allrummet med mysig öppenspis och plats för både soffa och fåtöljer. Mörkt parkettgolv ramas in av vitmålad träpanel. Fönster i tre väderstreck samt en helglasad altandörr som leder er till inglasningen.

Ute i inglasningen omfamnas ni av det glittrande vattnet och lugnet infinner sig direkt! Inglasningen är en naturlig förlängning av allrummet och infravärmen i taket gör att rummet kan nyttjas från tidig vår till sen höst. På golvet ligger ett laminatgolv i klinkerimitation och tre av fyra väggar utgörs av skjutbara glaspartier.

Trallen runt stugan och närheten till bryggan gör att uteaktiviteterna är många, varför inte ta båten och göra ett strandhugg på någon av Skeppsviks många öar?

Läs mer...

Bilder

Karta

Skeppsvik PL 38
918 32 Sävar Se en större karta på Google Maps