Sjöfruvägen 165 Tomtebo

Pris

1 195 000 SEK , eller högstbjudande

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 5 444 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Boarea: 71,5 kvm
Våning: 4 av 4

TV- och internetanslutning

Tv:

Digital-tv.

Internet:

Bredband. Ingår i månadsavgiften.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong, läge sydost. Uteplats 2: Uteplats mot innergård.

Bilplats

Till lägenheten hör en carport. Motorvärmaren styrs från lägenheten.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 26 i Brf Sjöjungfrun.
Förening
Andel i föreningen: 2,47%.
Andel av årsavgiften: 2,47%.
Bostaden är inte pantsatt.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och ett stort förråd högst upp i huset.

Bostadsrättsförening

Brf Sjöjungfrun

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Tomtebo » 2:a med uteplats mot vinterträdgård

Välkommen till denna trivsamma och unika lägenhet högst upp i huset belägen i det eftertraktade miljöhuset på Tomtebo! Lägenheten erbjuder rymligt vardagsrum, sovrum, badrum, stor balkong och uteplats ut mot den vackra vinterträdgården som kan nyttjas året runt. Unikt hus som ses bäst på plats. Carport som tillhör lägenheten.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen in i trevlig och öppen hall med ekparkettgolv i entrén och ljusa tapeter. Från hallen blickar man in i vardagsrummet.

Till vänster i hallen når man det rymliga badrummet med kakel och plastmatta. Badrummet är utrustat med wc-stol, handdukstork, handfat med badrumskåp och spegelskåp samt duch med vikbara duschväggar. Här finns även ett tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Fönster mot innergården för både ljus samt möjlighet att vädra.

Vardagrumnet i vinkel är ljust och luftigt med plats för både soffgruppen och matbordet. Från vardagrummet disponeras sovrummet samt köket.

Sovrummet ligger till höger i vardagrummet. Skjutdörrsgarderob med god förvaring.

Beredningsköket ligger till höger från vardagsrummet. Här finns bra med förvaring samt ordentliga bänkytor. Köksluckor i ek, beiget kakel samt bänkskivor i vit laminat. Maskinparken består av spis med glashäll, fläkt, kyl, frys. Här finns även ett trevligt fönster som vetter ut mot vinterträdgården.

Läs mer...

Bilder

Karta

Sjöfruvägen 165
907 51 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Tomtebo

Här blandas stiliga flervåningshus med lantliga villor vilket skapar en varierad, stadslik atmosfär. Som en liten bullerby i staden vilar här en känsla av gemenskap och lugn, samtidigt som Tomtebo utvecklas i rask takt. Här växer såväl nya barn som hus upp.

UTBUD
Äventyrslekpark, badplatser och spår för stavtag och löpsteg får Tomtebo att sjuda av aktivitet sommar såväl som vinter. Efter en dag full av aktiviteter kan man fylla på reserverna i områdets pizzeria och kiosk. Annars hittar du Ålidhems centrum på gångavstånd och det stora köpcentrumet Strömpilen bara några kilometer bort.

SKOLOR
Det stora antalet småknattar gör utbildning och barnomsorg till den viktigaste verksamheten inom Tomtebo. Flera förskolor finns i området och både skolor och förskolor huserar i moderna, ändamålsenliga lokaler. Sjöfruskolan (3-9) använder exempelvis hållbarhet som en central del av utbildningen. Byggnaden inrymmer även fritidsgård vilket leder till ett bra samarbete dem emellan. Intill Nydalasjön finns också Tomtebogårds skola som erbjuder utbildning från förskola till klass 2.