Orienteringsstigen 6A Berghem

Pris

1 795 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 598 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 2
Boarea: 61,5 kvm
Våning: 2

TV- och internetanslutning

Internet:

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s.

Uteplats

Balkong

Bilplats

22 garageplatser. 400kr/mån. Separat kö.
65 parkeringsplatser. 155 kr/mån. debiteras under tiden oktober till och med mars årligen. Separat kö. 3 motorcykelplatser.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 123090000073 i Riksbyggen Brf Umeåhus nr 9.
Förening
Andel i föreningen: 0,88%.
Andel av årsavgiften: 0,88%.

Övriga utrymmen

I föreningen finns gym, hobbyrum, bastu, gästrum, föreningslokal med övernattningsmöjlighet samt grillplats och kolonilotter.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen Brf Umeåhus nr 9

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Berghem » Ljus tvårummare med högt i tak!

Välkommen till Berghem och denna ljusa och fina tvårummare i stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift där allt ingår. Kaklat badrum och rymligt vardagsrum med balkong. Närhet till universitet och sjukhus. Stor härlig balkong med bästa västerläge.

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet med högt i tak och en luftig planlösning som ger ett ljust och fräscht intryck.

Hallen har ett ljust golv tillsammans med ljust målade väggar. Här finns gott om plats för avhängning.

Till vänster från hallen ligger lägenhetens kök med den ljusa och trivsamma matplatsen. Stora fönster i burspråk sprider ett härligt ljus från den separata matplatsen.

Köket är inrett med ljusgrå luckor till ett ljust kakel med bänkskiva i grå laminat. På golvet ligger ett ljust golv och väggarna är vita. Maskinparken består av spis, fläkt och en kombinerad kyl/frys samt diskmaskin.

Stort och luftigt vardagsrum med utrymme för både matplats och soffgrupp om så önskas. Här är väggarna ljusa med en fondvägg i mönstrat grönt. På golvet ligger ett vackert ekgolv i gammal stil. Från vardagsrummet nås utgång till rymlig balkong.

Badrummet har vitt klinkergolv och vitkaklade väggar i kombination med delvis målad grå väv. I badrummet finns wc, dusch och tvättställ med spegelskåp samt tvättmaskin.

Sovrummet är ljust och fint med parkettgolv och ljusa väggar. Gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna.

Läs mer...

Bilder

Karta

Orienteringsstigen 6A
903 38 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Berghem

Berghem ligger i närheten av Gammliaområdet och Universitetet, ca 2 km från centrum. Området byggdes under 50-talet och domineras av småhus med äganderätt och bostadsrättslägenheter.

UTBUD
Berghems utbud är svårt att klaga på. Matbutiken stänger inte förrän 23.46 och dessutom kan du hitta pizzeria, kiosk, kvarterspub, cykelbutik och blomaffär - det är aldrig långt till det du behöver. Här finns även Sävargården, museum, flertalet restauranger, IKSU Sport samt Gammliaskogen och Stadsliden med belysta motionsslingor.

SKOLOR
Väl tillgängligt i området ligger förskola, grundskola, särskola och fritidshem samlat. Förskolan på Berghem är Umeås äldsta, verksam sedan 1966. Berghemsskolan (F-6), närmaste högstadieskola återfinns på Mariehem, mindre än fem minuters cykeltur bort och endast två minuter ned för backen, i riktning mot centrum, hittar du Fridhemsgymnasiet (fd. Östra gymnasiet).