Östra Brinkvägen 55 Väst på stan

Pris

1 995 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvarig mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 2 908 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme Kabel-tv ,Internet
Rum: 2,5 - 2
Sovrum: 1 - 2
Boarea: 61 kvm
Våning: 1 av 3

TV- och internetanslutning

Tv:

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet:

Bredband. Leverantör: Bredband2.

Uteplats

Inglasad balkong med trätrall, läge väster.

Bilplats

P-plats går att hyra för 175 kr/mån. (Ingen kö per 2017-01-24 och nuvarande ägare innehar en plats som blir ledig vid försäljningen)
Carportplats går att hyra för 285 kr/mån. (Kö per 2017-01-24, ca 1-2 års väntetid)

Till bilplatserna är det separat kö.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12540.0000.176 i Riksbyggen, Brf. Älvbrinken.
Driftkostnad
Övrig driftskostnad: Ca 300 SEK/mån.
El: 300 SEK/mån.
Förening
Andel i föreningen: 0,46%.
Andel av årsavgiften: 0,46%.

Övriga utrymmen

Förråd som hör till lägenheten. Extra varmförråd finns att ställa sig i kö för.

Föreningen har 3 tvättstugor. Dessa är belägna i källarna på: Brinkvägen 17, 33 och 45. Det finns även bordtennisrum, vävstuga, snickarbod samt en gästlägenhet att hyra på V Brinkvägen 9.

Bostadsrättsförening

Riksbyggen, Brf. Älvbrinken

Aktiv förening som jobbar hårt för energisparande åtgärder. Nya termostater skall installeras för en bättre värmehållning och fläktarna på taket är bytta för att sänka energikostnaderna.

Besök föreningens hemsida på: www.alvbrinken.net

Det finns 186 lägenheter i föreningen.

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Väst på stan » Älvsnära och fräsch 2,5:a

Välkommen in till denna unika lägenhet som byggts om till praktisk 2,5:a med älvsnära läge Väst på stan. Modernt inrett med genomgående vitlaserade trägolv och ljusa, fräscha ytskikt. Renoverat kök i vitt med ekbänkskivor och utgång till inglasad balkong i väster! Fint vardagsrum med skjutpartier i glas som möjliggör en sovalkov. Gångavstånd till city och endast ett stenkast till strandpromenaden med dess fantastiska natur. Solid förening med låg månadsavgift där värme, vatten, kabel-TV och internet ingår!

Läs mer...

Beskrivning

Stig in till välkomnande hall inredd med en diskret mönstrad tapet till ett vitlaserat trägolv som löper vidare genom hela lägenheten och skapar ett fint rumssamband. Plats för avhängning samt förvaring i garderob.

Till vänster disponeras lägenhetens rymliga sovrum med god förvaring längst ena väggen. Här ryms både ordentlig dubbelsäng och övrigt möblemang.

Rakt fram finner ni badrummet som är väl tilltaget i storlek. Här finns handfat med kommod och belyst spegel, wc, dusch med fast glasvägg, tvättmaskin samt plats för förvaringshylla. Väggarna är klädda i ljusare våtrumstapet med vitt kakel i duschhörnan. Blå klinker med golvvärme bidrar till ökad komfort.

Lägenhetens vardagsrum finner ni till vänster från entrén och har delats av till en alkov med snygga och praktiska skjutpartier i glas för att möjliggöra ytterligare sovplats. Vardagsrumdelen inger trots detta en luftig känsla och har goda möbleringsmöjligheter för ordentlig soffa.

Köket i vinkel är modernt renoverat i klassisk stil med köksluckor och väggkakel i vitt till snygga ekbänkskivor som får ljus av infällda spotlights. Komplett maskinpark bestående av kyl och frys i vitt, integrerad diskmaskin samt infälld spishäll med fläkt och inbyggnadsugn i rostfritt. Här ges plats för matgrupp samt utgång till den inglasade balkongen i väster som förlänger köket ytterligare.

Läs mer...

Bilder

Karta

Östra Brinkvägen 55
903 21 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Väst på stan

Väst på stan bor du nära Umeälven och strandpromenaden, som du kan följa ända upp till Baggböle Herrgård. I Hedlundaparken hittar du en skogslekpark, en kryddträdgård och en minigolfbana.

Gång- och cykelavstånd till Umeå centrum. Goda bussförbindelser till och från Umeå universitet och Norrlands universitetssjukhus.

I området finns mataffär, och närmare centrum finns kiosk, närbutik och blomsterhandel. I centrala Umeå finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer.

Skolor och barnomsorg

Hedlundaskolan (F-6). Närmaste gymnasium är Dragonskolan. I området finns gott om förskolor med både traditionella och alternativa inriktningar, till exempel Montessori och Tellus (en förberedelseförskola för flyktingbarn).