Hissjövägen 30 Haga

Pris

1 795 000 SEK , utgångspris

Planritning

Ansvariga mäklare

Fakta

Typ: Bostadsrättslägenhet
Månadsavgift: 3 037 SEK
I avgiften ingår: Vatten ,Värme ,El ,Kabel-tv ,Internet
Rum: 3
Sovrum: 2
Boarea: 52,7 kvm

TV- och internetanslutning

Internet:

Bredband. Hastighet: 250/100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 50 i Brf. Kruthornet.
Förening
Andel i föreningen: 0,80%.
Andel av årsavgiften: 0,80%.

Bostadsrättsförening

Brf. Kruthornet

Kruthornet är en privat, fristående bostadsrättsförening belägen på den södra delen av stadsdelen Haga i Umeå. Föreningen bildades 1998 och fastigheterna byggdes i två etapper, 1992 och 1994, och består av totalt 128 lägenheter.

Det finns 128 lägenheter i föreningen.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer...

Haga » Ljus 2:a med öppen planlösning

Välkommen till Haga och denna välrenoverade 2:a med ljus och öppen planlösning. Genomgående ljusa golv och ytskikt, kaklat badrum med egen tvättmaskin samt inglasad balkong. Lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta! Låg månadsavgift där allt ingår!

Läs mer...

Beskrivning

Välkommen till en hall med garderob och avhängningsplats. Ljusa väggar och mörk golvklinker pryder ytskikten.

Härifrån disponeras lägenhetens samtliga rum i en trivsam planlösning.

Direkt från hallen nås två sovrum med ljusa väggar och fint parkettgolv som löper vidare genom hela lägenheten.

Badrummet nås till vänster från entrén och är stilfullt inrett med vitkaklade väggar och grått klinker. Fin kommod i svart med handfat, dusch med glasdörrar, wc samt tvättmaskin finns att tillgå.

Rakt fram kommer vi till kök och vardagsrum i en härlig, öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönsterpartier.

Köket är inrett i rostfritt stål och bänkskiva i ek. Infällda LED-spotlights ger bra ljus över arbetsytorna. Snygg maskinpark i rostfritt bestående av kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrummet erbjuder plats för soffa samt utgång till den inglasade balkongen.

Läs mer...

Bilder

Karta

Hissjövägen 30
903 45 Umeå Se en större karta på Google Maps

Område - Haga

På Haga, som är en av Umeås äldsta stadsdelar, trivs man. Härliga, lummiga parker och närheten till centrum är anledningen enligt hagaborna. Eller förresten, från Haga är det inte bara nära till centrum, det är nära till allt.

UTBUD
Över hustaken ekar jublen från Gammliavallen när något av Umeås fotbollslag gör mål. Det är här på Haga som UIK hejats fram till sina sju SM-guld, något som inspirerat många unga lirare. Intill arenan återfinns också inomhushall för innebandy och basket, simhall samt elljusspårcentral. Förutom idrottsanläggningarna finns mataffär, restauranger och frisörer.

SKOLOR
På Hagaskolan (F-9) genomsyrar IT hela utbildningen. Skolan är även känd för sin utsmyckning. Det var nämligen här fredsbudskapet hyllades genom att ett peace-tecken sprayades på husfasaden gång på gång. Till slut beslöt sig kommunen för att uppmuntra budskapet, och efter att symbolen förevigats i sten kan den idag beskådas av förbipasserande E4-trafikanter.

Inom området hittar du också den kreativa och kulturrika Primaskolan (6-9) samt gymnasieskolan Midgård, som också har en kreativ och estetisk profil. Resursskolan Sandbackaskolan (6-9) och Sandalidens skola (F-3) ligger också i området, tillsammans med flera förskolor för de yngre.